Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mai ramane circa un cm liber pana la cheder.

    Comment


    • Stiu ca stergatoarele standard au 55 cm sofer si 50 cm pasager. Dar eu am la pasager chiar unul de 56 cm, cred ca Alca sau ceva de genul acesta si depaseste chederul cu 1 cm. Exista unele stergatoare care nu au schelet metalic iar pe acelea le poti scurta asimetric. Adica sa poti taia doar din capatul care atinge chederul. La sofer am Bosch cu schelet metalic.

      Comment


      • Am si eu o intrebare
        se aud niște pocnituri când merg in marsarier încet, sau cu viteza 1 si a 2a, si atunci doar când merg încet, uneori si cand virez roțile , dar tot mergand încet
        este ciudat ca nu se aude de fiecare dată, doar când are chef masina
        se aud din fața , din zona roților față
        am fost la reprezentanta si nu au găsit nimic desi au ridicat mașină si au verificat o temeinic, si nici la test drive nu s a manifestat masina ciudat
        ce poate fi?
        Last edited by panselin4; 26 October 2019, 19:51.

        Comment


        • Au verificat-o temenic, deci au testat-o cu laptopul, nu indica nici un defect, sint defecte permanente si altele tranzitorii, la tine trebuia sa indice defect tranzitoriu,
          Mergi inapoi la reprezenatnta si intreaba-i de defectele tranzitorii date de laptop !

          Comment


          • Defectul este mecanic, ce sa apara la diagnoza? Doar sa repete drive-testul cu cei de la reprezentanta sau sa inregistreze sunetul...

            Comment


            • Astia au facut diagnoza pe laptop degeaba ? Adica ABS care e mecanic sau airbag tot mecanic- reactioneza la socuri- nu apare pe laptop ?
              Apar toate defectele acolo pe ecran, doar sa fie ei interesati sa se uite, altfel te trimite la plimbare sa nu le fie lor complicata existenta ! De ce sa se uite ? Vede defectul dar cine il repara ? Tot ei si asta in garantie, ce le trebuie ? Viata lor cit mai usoara, trece timpul leafa merge, clientul sa-si vada de drumul lui. Ne vedem alta data ! S-auzim de bine !

              Comment


              • Nu au facut diagnoza, dar au verificat masina fiind urcata pe elevator, au verificat masina, au tras de roti, au verificat sistemul de suspensie si direcția

                Comment


                • Daca au tras de roti tinandu-le de la ora 3 si 9, inseamna ca au verificat jocul bieletelor de directie care ar fi putut si suspectate. Probabil ca nu exista joc. Poate atinge ceva intre cauciuc si un ornament. La viteza mare, ornamentul este impins in spate de fluxul de aer si nu mai atinge.

                  Comment


                  • Daca nu e stricata nu o repara. Daca e ceva defect sau uzat, atunci se va accentua cu timpul si va putea fi diagnosticat.
                    Defectiunile suspensiei, articulatiilor, transmisiei manuale nu apar la diagnoza electronica, pur si simplu nu au senzori.
                    Airbagul, ABS - ul au propriile calculatoare e cu totul alta poveste, nu sunt simple elemente mecanice.

                    Comment


                    • Salut,
                      Stie cineva ce cap au suruburile de la etrierul de frana (pos 2)la Logan 1.0 nov. 2017 (SL prestige) (hex, socket, torx, etc...)?

                      Multumesc,
                      Attached Files
                      You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 1 photos.

                      Comment


                      • Din câte știu Hex de 7

                        Comment


                        • Salutare
                          De ceva timp (2-3 saptamani) la pornire am o vibratie in compartimentul motor, chiar in fata volanului, metalica, de parca am un al doilea disel sub capota... Se estompeaza pana apropae de disparitie cand se mai incalzeste motorul. Din cate am mai citit pe forum, ar putea fi carcasa filtrului de aer. Mi se pare ca daca misc de el, se atenueaza, sau poate doar mi se pare mie. Dar, cautand pe forum, nu am vazut si o rezolvare, sau paote nu am fost destul de atent. dar sa presupunem ca am identificat corec carcasa filtrului, ce as putea sa ii fac sa nu mai vibreze? multumesc pentru orice idee..
                          Aaa.. vibratia nu e prezenta in mers, dar cand aproape am oprit, apare. E cumva legata si de pozitia telescoapelor, daca sunt in franare, masina aplecata in fata nu se aude, cand revine pe orzontala, viteza mica spre 0... incepe...Ar fi fain sa mai am 95 de cai de la al doiela motir, dar totusi, ma scoate din minti.... Nu e legata de ambreaj, nu e influentata de pedala apsata sau nu...

                          Masina are 10000 Km, 4 luni, MCV stepway

                          Comment


                          • La reprezentanta cu ea, și sa mergi cu un inginer în test.

                            Comment


                            • Asa face la diesel injectia injectoare Bosch supernemtesti calitate kk .

                              Comment


                              • Bibi79 : Doar o sugestie...de cand aveam Logan. Aveam un zgomot asemanator, investigat in vreo 2 service Dacia, fara succes.
                                Pana intr-o zi in care mi-am dat seama ca vibratia era de la goarna alarmei ; era fixata in compartimentul motor si la turatii mici vibra atingand caroseria.
                                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google