Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sunt diferite versiunile între software și hărți.
  Hărțile ar trebui să treacă de la versiunea 9.4 la 10.2

  Comment


  • Originally posted by DFA View Post
   Pe https://dacia.welcome.naviextras.com/ găsești atât Toolbox-ul cu care se face actualizare, cât și procedura pe care trebuie să o urmezi.
   Mersi, dar eu din ce am citit acolo se referea doar la Navi,ori eu am doar Media Display. Oare la dealer nu pot sa îmi facă ei?

   Comment


   • Ți-a răspuns t0rquemada mai devreme:

    Originally posted by t0rquemada View Post
    La MediaDisplay aka Medianav fără NAVI nu poți face update via toolbox, doar în reprezentanță.

    Comment


    • Și ai idee e contra cost, sau?. Și exista o perioada anume când apare update-ul sau de unde aflam când trebuie actualizat.

     Comment


     • Originally posted by Red_Alin View Post
      Și ai idee e contra cost, sau?.
      Probabil vor factura vreo 30 de minute, sau o oră.. Nu știu, trebuie să întrebi înainte.

      Originally posted by Red_Alin View Post
      Și exista o perioada anume când apare update-ul sau de unde aflam când trebuie actualizat.
      Pentru Media Display nu ai de unde să știi - dar se mai scrie pe ici pe colo când apare o versiune nouă pentru Media Nav și atunci știi că e posibil un update și pentru Media Display.

      Comment


      • Ok. Mulțam fain. O să trec săptămâna viitoare pe la dealer să îi întreb, deși presimt că habar nu au de asa ceva. Nu știu cum mai sunt alte reprezentante Dacia prin tara dar în Arad e dezastru, servicii proaste și preturi exagerate.

       Comment


       • Așa este cam peste tot servicii proaste pe bani mulți.

        Comment


        • Reprezentante Dacia / Renault.,.ma scuzati ????

         Comment


         • Originally posted by t0rquemada View Post
          Bănuiesc că ai scris mesajul de mai sus după ce ai raportat deja la reprezentanță... te rog să revii și cu rezolvarea
          Conform celor de la Dacia, un singur geam are probleme (macaraua va fi inlocuita), restul...totul bine si frumos, fara erori, fara probleme

          Comment


          • Originally posted by Red_Alin View Post
           Ok. Mulțam fain. O să trec săptămâna viitoare pe la dealer să îi întreb, deși presimt că habar nu au de asa ceva. Nu știu cum mai sunt alte reprezentante Dacia prin tara dar în Arad e dezastru, servicii proaste și preturi exagerate.
           Stai linistit! Asa este peste tot! Ca masina, vin dupa un Ford! Nici o problema legata de service! Chiar am trecut pe la reprezentanta de vreo cateva ori!
           LA Dacia .... Renault! Flamicom...vai de vai! E cam pe ghicite treaba! Nu am nimic cu oamenii, sunt platiti foarte prost, lipsa de pregatire, cursuri/training-uri se vede. In rest, preturile prestate pentru servicii sunt pana la ceruri!!! Timpii de asteptare foarte mari. Te cam amana, banuiesc ca din lipsa de personal.
           Asta e ....Dacia, o masina extrem de populara, serviciile insa extrem de nepopulare!

           Comment


           • Subscriu, aproape în totalitate, mai puțin cu salariul, eu nu cred ca sunt plătiți chiar atât de prost, dimpotrivă , plus "ciubucuri" după program.

            Comment


            • Salutare tuturor.
             Nu știu dacă este vorba de vreo problemă tehnica sau de vreo setare dar mie nu îmi funcționează comanda vocala . Am umblat prin toate setările atât la Media Display cât și la telefon care este un Huawei mate 20 pro și care se conectează foarte repede prin cablu. În momentul în care apăs butonul de comanda vocala, răspunde o voce care nu îmi dau seama în ce limba vorbește, aveți idee de la ce poate fi?

             Comment


             • Originally posted by untion View Post
              Aceeasi problema cu geamurile electrice pe spate o am si eu. Masina are aproape 5000 km si geamurile au mers in primele zile, dupa care merg foarte rar si pe rand. In majoritatea cazurilor cand incerc sa le cobor , nu merge, iar uneori, merge unul din ele, pe rand. Atunci cand functioneaza, fac mai multe comenzi coborare-urcare si merge, dar daca mai incerc peste 5 minute nu mai merge. Am vorbit la service si urmeaza sa fac o programare... in rest masina merge impecabil
              Am fost azi in service, au pus testerul, au demontat blocul de comanda geamuri de pe usa soferului si concluzia a fost ca trebuie schimbate macaralele geamurilor la ambele usi pe spate, si stanga si dreapta. S-a dat comanda azi , urmeaza sa ma programeze la inlocuire...

              Comment


              • Originally posted by Doctorutm View Post
               Tot legat de geamurile electrice. Mie butoanele de la geamuri sunt iluminate doar cele de la șofer, celelalte pasager dreapta și pasagerii spate nu sunt iluminate. Așa e și la voi?
               Asa e, sunt iluminate numai cele de la sofer. Cei de la Dacia zic ca de obicei mergi singur in masina, pasagerii se descurca pe pipaite !!

               Comment


               • Va salut!
                Golanul meu se tine de alte prosti!
                1.0 TCE fara GPL

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google