Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si asa urat trebuie sa faca? Nu de alta dar mi-e si rusine cu ea in trafic sau in parcare.

    Comment


    • Zgomotul e mai mare pentru că ventilatorul pornește pe treapta a 2-a, care e mult mai zgomotoasă decât treapta 1-a.
      Treapta a 2-a pornește mai ales când e foarte cald afară, motorul e cald și AC-ul e pornit.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

      Comment


      • La al meu 0.9 tce aproape ca nu il aud ventilatorul atunci cand functioneaza si stau langa el(~15k km). Probabil cel de pe 1.0 tce e heavy duty, dar suna la fel ca cel de pe 1.2 75cp(masina fratelui meu cu 65k km).

        Comment


        • Originally posted by Gabriel3600 View Post
          Salut, am luat un Logan 3 TCE90 fara gaz acum o luna si acum de o saptamana de cand pornesc AC-ul incepe dupa 10 min sa faca precum alarma antiaeriana... Porneste un huruit timp de 5 sec , se opreste alte cateva secunde si apoi iar porneste. Am fost cu ea in reprezentanta si au zis ca masina merge in parametrii normali si ca nu are nimic. Am pus aici o inregistrare cum face: https://drive.google.com/drive/folde...pv?usp=sharing, cu Ac-ul dat pe volum 1 si masina pe neutru in parcare.

          Intrebare: Ce e de facut astfel incat sa nu mai trezesc toti vecinii cand pornesc AC-ul? Inainte am avut un Logan dci din 2008 si saracul nu facea asa.
          Care e problema reală ?
          Acolo se aude GMV-ul trecând din treapta 1 în treapta 2, in cazul tău, cu AC pornit porneste treapta 1 automat și, la cuplarea compresorului și treapta 2 cît merge compresorul - nimic nou.


          Notă Treapta 2 pornește doar dacă treapta 1 nu merge(e defectă) în rest nu ai posibilitatea să duci motorul la 105C.
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • Am un Sandero STEPWAY ECO-G 100 . Dupa trei zile de fuctionare MediaNav afiseaza "Sitemul s-a supraincalzit". La oprirea autovehiculului incepe sa faca piu piu continuu (seamana cu zgomotul scos de alarmele aftermarket) . Zgomotul vine de la claxon care are 4 pini. La reprezentanta dupa 3 zile mi se spune ca trebuuie schimbat modulul "maini libere". Pana atunci merg fara claxon.
            Ce sa-i faci ..."Ghinion" ....vorba sefului cel mare.

            Comment


            • Originally posted by ursamajor View Post
              E deja ciudat sa ai doua probleme similare la geamuri diferite. Care gasca, doua persoane? ;) Citind necazurile voastre, am intrebat si eu la dealer (cunosc persoana) si mi-a spus ca la cateva sute de masini livrate n-au avut nimic pana acum. Deci, sa zicem doar ca "se intampla", nu ca e o regula. Bine ca exista garantie.
              Cei de la dealer au spus ca au mai avut problema asta la vreo 2 clienti, ma indoiesc ca au vandut masini cu sutele in judetul Sibiu. Au trecut 2 saptamani de cand au facut constatarea si inca nu s-a intamplat nimic, nu a venit piesa banuiesc. Mai jos e link-ul cu filmarea pe care le-am aratat-o celor de la dealer, la cateva zile dupa constatarea cu geamul dreapta spate in care se vede cum se comporta si geamul din fata. Dupa ceva timp a inceput sa functioneze. Functioneaza din prima numai cand vrea el, mie cam teama sa-l deschid sa nu ramana blocat pe deschis.

              Comment


              • Nasol, intr-adevar. Se va rezolva, intr-un tarziu.
                Pe-aici le-au cumparat si masinile expuse in showroom. Batea vantul cand am fost s-o achit pe-a mea.
                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                Comment


                • Tot legat de geamurile electrice. Mie butoanele de la geamuri sunt iluminate doar cele de la șofer, celelalte pasager dreapta și pasagerii spate nu sunt iluminate. Așa e și la voi?

                  Comment


                  • Originally posted by ursamajor View Post
                    Nasol, intr-adevar. Se va rezolva, intr-un tarziu.
                    Pe-aici le-au cumparat si masinile expuse in showroom. Batea vantul cand am fost s-o achit pe-a mea.
                    Sunt curios , cand o sa-ti primesti masina daca o sa ai o problema de genul asta tot asa o sa spui ca e ghinion? Cand platesti 15000 euro pe o masina te astepti sa nu prea ai parte de ghinioane. Stiu ca Dacia umbla dupa ieftineala (vezi podea portbagaj si compartiment motor vopsite partial). Stiu ce se pot intampla si accidente dar deja sun prea multe probleme de genul asta ca sa fie o intamplare, probabil ca e un lot de piese cu probleme. Pe mine ma deranjeaza in primul rand modiul in care te trateaza cei de la Dacia. Ai luat masina, poti sa te speli pe cap cu ea, daca ai o problema pe garantie si nu e una marunta te plimba de te doare capul. Nu neg ca si la firme mult mai mari decat Dacia e cam acelasi lucru (am avut de a face cu cei de la Autoklass din Sibiu si sunt praf, cu nimic mai buni decat ceilalti). Cred ca la Dacia e o problema electrica sau de soft, nu inteleg cum la inceput nu functioneaza vreo cateva zeci de secunde si dupa aceea merge normal macaraua ( care pina la urma e o chestie mecanica ). Am mai observat la Medianav ca daca il pui pe pauza / mute cand asculti muzica de pe stick cateodata se trece singur inapoi pe play dupa vreo 20-30 secunde, alteori ramane pe pauza / mute pina il reactivezi din buton. Daca la media, la player de pe stick activezi optiunea shuffle sa ti le redea amestecat tot asa, cateodata le amesteca iar alteori dupa ce repornesti (dupa ce intri la vreun magazin) le reda la rand chiar daca optiunea de shuffle e activata.

                    Comment


                    • In mod sigur asa voi spune. Evident ca nu e o placere sa iei masina noua si sa aiba probleme, dar uite ca se poate intampla. La altii s-au intamplat si mai si, cu defectiuni imobilizante sau chiar periculoase. Ce e bine este ca exista garantie.
                      Cu siguranta ca e posibil ca sa fi existat un lot cu macarale neconforme (la altii ele par a fi responsabile), insa deja nu cred ca Dacia are vreo vina. Poate doar ca pastreaza furnizorul respectiv. Dar in perioada asta de criza, e cam greu sa gasesti altul.
                      Probleme cu softul daca ar fi, "asa ar face toate". Ori nu prea e asa.
                      Te poti adresa la protectia consumatorului, daca ai impresia ca esti tratat necorespunzator.
                      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                      Comment


                      • Originally posted by mircionesb View Post
                        Am mai observat la Medianav ca daca il pui pe pauza / mute cand asculti muzica de pe stick cateodata se trece singur inapoi pe play dupa vreo 20-30 secunde, alteori ramane pe pauza / mute pina il reactivezi din buton. Daca la media, la player de pe stick activezi optiunea shuffle sa ti le redea amestecat tot asa, cateodata le amesteca iar alteori dupa ce repornesti (dupa ce intri la vreun magazin) le reda la rand chiar daca optiunea de shuffle e activata.
                        Ce versiune de software ai pe MediaNav?
                        În Mai a apărut 6.0.8.4.x pentru ULC4.5 / MediaNav.
                        Ai făcut vreo actualizare până acum?
                        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                        Comment


                        • Originally posted by Doctorutm View Post
                          Tot legat de geamurile electrice. Mie butoanele de la geamuri sunt iluminate doar cele de la șofer, celelalte pasager dreapta și pasagerii spate nu sunt iluminate. Așa e și la voi?
                          Asa e și la mine dar toate sunt asa.
                          În schimb oare la Media Display trebuie făcut update, masina o am de exact o luna și nu știu cum trebuie să procedez.
                          ​​​​​​

                          Comment


                          • Pe https://dacia.welcome.naviextras.com/ găsești atât Toolbox-ul cu care se face actualizare, cât și procedura pe care trebuie să o urmezi.
                            Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                            Comment


                            • La MediaDisplay aka Medianav fără NAVI nu poți face update via toolbox, doar în reprezentanță.

                              Poate să apară și 6.0.8.5* dacă pe amprenta aia nu ai nicio versiune hardware compatibilă, nu primești update.

                              *Versiunea oficială e aia citită în setari---sistem---versiune sistem, care pentru Medianav generație 4.5 pus pe Dacia e: 6.0.x.y. , patru cifre nu mai mult.
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                              Comment


                              • Versiunea de sistem actuala e 6.0.8.3.. Am verificat pe Naviextras si pentru Medianav-ul meu e disponibila versiunea 6.0.8.4 dar am inteles ca asta este de fapt un update pentru harti si nu pentru softul Medianav-ului

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google