Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eu tind sa cred că este de la butoane. Daca apăs repetat, până la urmă o ia. La mine e cu ambele geamuri spate.

    Comment


    • Orice problemă reală (a se citi reproductibilă) trebuie raportată reprezentanței sau via VC. Nu o faceți e problema voastră, dar Dacia nu repară mașinile telepatic.

      Apropo de garanție și mașina nouă: Logan III Esențial cu MediaDisplay, mașină de 158km azi, la 20km (primul drum de la repreznetanță spre casă) i-a picat ambreiajul = placa de presiune ruptă.
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

      Comment




      • Asta chiar adevarata problema!
        Nu prea mai poate fi vorba de ghinion, sau ...mici bug-uri!
        ​​​​​​​

        Comment


        • Mi se pare c-am ciudat ca au dat sa schimbe macaraua pentru geamul din spate, cred ca mai degraba e o problema electrica pe partea dreapta, nu mecanica. Cateodata si mai ales dupa ce ,masina sta ceva timp pe loc nepornita geamul din dreapta nu functioneaza din prima, dureaza cateva secunde bune pina o ia, zici ca nu se alimenteaza cu curent numai dupa o perioada dupa ce pornesti motorul. Cam incepe sa-,mi fie dor dupa Sandelul celalalt, diesel. Cu ala am facut 114000 km si am schimbat blocul de lumini ffindca nu mai mergea claxonul, in rest nimic.

          Comment


          • Ei, haide, ghinioane mai exista. Cine stie ce defect ascuns a avut macaraua (de ce nu?)... Bine ca se inlocuieste. Da, e nasol ca se face pe timpul tau, dar...
            Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
            Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

            Comment


            • Geamul de pe dreapta spate nu functioneaza deloc. Inteleg ca e ghinion si s-a intamplat la mine dar se pare ca gasca de ghinionisti e mai mare si faptul ca si geamul dreapta fata face figuri ma face sa cred ca nu prea mai tine de ghinion.

              Comment


              • E deja ciudat sa ai doua probleme similare la geamuri diferite. Care gasca, doua persoane? ;) Citind necazurile voastre, am intrebat si eu la dealer (cunosc persoana) si mi-a spus ca la cateva sute de masini livrate n-au avut nimic pana acum. Deci, sa zicem doar ca "se intampla", nu ca e o regula. Bine ca exista garantie.
                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                Comment


                • Si eu am o problema cu geamul din spate, doar ca cel din stanga, tot asa nu se mai deschide. Eu am Sandero Stepway. Am fost la reprezentanta cu ea si imi vor schimba macaraua, doar ca nu au piesa pe stoc si ma anunta cand o primesc. Credeam ca sunt ghinionist, dar se pare ca e o problema la mai multi .

                  Comment


                  • Aceeasi problema cu geamurile electrice pe spate o am si eu. Masina are aproape 5000 km si geamurile au mers in primele zile, dupa care merg foarte rar si pe rand. In majoritatea cazurilor cand incerc sa le cobor , nu merge, iar uneori, merge unul din ele, pe rand. Atunci cand functioneaza, fac mai multe comenzi coborare-urcare si merge, dar daca mai incerc peste 5 minute nu mai merge. Am vorbit la service si urmeaza sa fac o programare... in rest masina merge impecabil

                    Comment


                    • E posibil să fie un lot de macarale de geamuri defecte din fabricație.
                      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                      Comment


                      • Originally posted by Red_Alin View Post

                        Exact așa face și la mine, iar cel mai deranjant se simte în treapta a 4 a. Oare se poate rezolva pe garanție? Pe termen lung este posibil să afecteze în vreun fel?
                        Am fost la reprezentanță și .... pare-se că e normal...

                        Comment


                        • Salut, am luat un Logan 3 TCE90 fara gaz acum o luna si acum de o saptamana de cand pornesc AC-ul incepe dupa 10 min sa faca precum alarma antiaeriana... Porneste un huruit timp de 5 sec , se opreste alte cateva secunde si apoi iar porneste. Am fost cu ea in reprezentanta si au zis ca masina merge in parametrii normali si ca nu are nimic. Am pus aici o inregistrare cum face: https://drive.google.com/drive/folde...pv?usp=sharing, cu Ac-ul dat pe volum 1 si masina pe neutru in parcare.

                          Intrebare: Ce e de facut astfel incat sa nu mai trezesc toti vecinii cand pornesc AC-ul? Inainte am avut un Logan dci din 2008 si saracul nu facea asa.

                          Comment


                          • Esti sigur ca sunetul nu provine de la ventilatorul motorului?

                            Comment


                            • Cand opresc ac-ul se opreste si antiaeriana chiar daca motorul inca merge.

                              Comment


                              • E zgomotul ventilatorului motorului. Acesta funcționează când temperatura la lichidul de răcire motor a crescut sau e pornită clima. Daca oprești clima se oprește și antiaeriana sau antitancul cum vrei tu sa ii spui. ))

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google