Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut! Stie cineva cum pot obtine parola de la wifi-ul Media Nav?

    Comment


    • Nu e formată din 4 de zero?
      Last edited by Silviu; 16 July 2021, 11:29.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

      Comment


      • Originally posted by paul_damian View Post
        Daca "sb"-ul din username-ul tau inseamna Sibiu, atunci dealerul tau e Emilian, probabil. Nu ma mira reactia ta, acum douazeci de ani am avut si eu clenciuri (mari) cu ei, si se pare ca nu s-au schimbat prea multe pe acolo. Am vazut destui clienti de la Sibiu venind la reprezentanta de aici, din Medias, pentru felul in care au fost tratati si intr-o parte, si in cealalta. Transilvania Automobile cum sunt?

        Erorile trebuie sa se fi memorat, asa ca dealer-ul nu poate spune ca nu exista. Daca spune, Vocea Clientului.
        Masina a fost luata de la Gammis de la Medias. Cu cei de la Transilvania nu am avut de a face dar banuiesc ca sunt tot cam o apa si un pamant. Nu stiu ce sa mai zic de masina asta dar parca sunt tot mai dezamagit de Dacia. Ieri am ridicat masina de la deaaler de la Emilian, mi s-a schimbat macaraua dreapta spate, iar azi cand am plecat cu masina de la firma surpiza , geamul dreapta stanga nu a vrut sa functioneze numai dupa vreo 20 min, s-a comportat exact ca in filmarea pe care am pus aici pe forum dar era vorba de dreapta fata. Deja m-am cam saturat de problemele astea, ba geamurile merg cand vor ele, ba apar tot felul de mesaje in bord , ba Medianav-ul merge si el cu sincope. Degeaba le arat filmarile la cei de la dealer , trebuie sa nu functioneze cand ajung cu masina la ei. Cand au facut constatarea la geamul dreapta spate acesta a functionat si cand au bagat masina in hala nu a mai mers. Cred ca si cel din dreapta fata e pe duca fiindca de coborat coboara ok dar pe urcare parca merge greu. Ma asteptam sa primesc altceva de 15000 EUR nu abonament pina la Emilian SRL si inapoi.

        Comment


        • Cum spuneam nu e o problemă de macara. Și mie mi-a fost înlocuită macaraua de la geamul spate stânga. Când am luat-o din reprezentanță nu a mers spate dreapta, au văzut cei de acolo. Au zis sa merg o săptămână să vad daca geamul spate stânga mai face figuri. A doua zi deja geamul spate stânga unde e înlocuită macaraua, nu a funcționat timp de 30 de sec de la pornirea motorului. Apoi a funcționat. Dar exact la fel făcea și înainte.
          In plus au făcut numai mastic negru pe fata de ușă și pe tablă. Lipsa de profesionalism.

          Comment


          • Originally posted by DFA View Post

            Ar fi bine ca amândoi (deci și mircionesb) să scrieți un mail scurt la vocea.clientului@daciagroup.com unde să explicați acest comportament - astfel încât problema să ajungă la furnizor, care dacă încă nu știe de ea să vadă că problema EXISTĂ și poate o rezolvă.
            Asa am facut, vedem ce raspund... daca raspund...

            Comment


            • Originally posted by mircionesb View Post

              mi s-a schimbat macaraua dreapta spate, iar azi cand am plecat cu masina de la firma surpiza , geamul dreapta stanga nu a vrut sa functioneze numai dupa vreo 20 min, s-a comportat exact ca in filmarea pe care am pus aici pe forum dar era vorba de dreapta fata.Cand au facut constatarea la geamul dreapta spate acesta a functionat si cand au bagat masina in hala nu a mai mers. Cred ca si cel din dreapta fata e pe duca fiindca de coborat coboara ok dar pe urcare parca merge greu.
              Varul meu care are o echipare de top, cu geamuri electrice spate (eu pe a mea,am doar pe fata)
              Are exact aceeasi problema. Ce a remarcat...daca geamul dreapta spate,nu se deschide. NU SE DESCHIDE DECAT DE LA SOFER. In momentul in care persoana din spate a apasat pe buton,SURPRIZA! GEAMUL FUNCTIONEAZA PERFECT!
              DUPA CARE POATE FI FOLOSIT SI DE PE CONSOLA DE LA SOFER!

              Ciudat nu!?!?

              Clar nu este o problema legata de macara!
              Daca ar fi macaraua....nu ar merge din butonul din spate. Am vazut si eu asta azi!

              Comment


              • Mi se pare foarte ciudată abordarea celor de la service, respectiv schimbarea macaralelor. Dar nu știu sigur ce verificări fac de iau această decizie. Sper să nu o lălăie așa 3 ani până la ieșirea din garanție apoi Dumnezeu cu mila. Abia atunci cei mai chițibușari dintre noi vor rezolva singuri astfel de probleme. Sunt curios ce verificări fac ei la service. Eu aș face așa:
                -bănuiesc că comenzile de la butoane ajung la un calculator, deci verific că ajunge comanda de la butonu geamului care nu funcționează, la calculator.
                -dacă ajunge, verific dacă din calculator pleacă comanda spre motorul macaralei geamului vizat
                -dacă pleacă, verific că am consum pe acel semnal, adică dacă motorul este alimentat adică firele sunt ok până la el.
                Din verificările astea reiese clar unde e problema.
                Dacă ei se bazează doar pe nu știu ce erori, acestea nu pot fi relevante dacă sunt situații ce nu au fost luate în calcul la crearea softului.
                De exemplu mulți văd că au acea eroare cu verifică injecția + cheia portocalie. Dacă softul ar fi făcut un log cu erorile, atunci ar fi putut fi verificate la service chiar dacă la momentul prezentării în service eroarea nu mai apare. Asta denotă că programatorii lu pește nu sunt perfecți.

                Comment


                • Originally posted by Stormeleag View Post
                  Salut! Stie cineva cum pot obtine parola de la wifi-ul Media Nav?
                  Nu ai nevoie de parolă pt imperechere,dacă nu merge probabil telefonul nu este compatibil,am pățit și eu cu 3 Motorola, am liat samsung A21s și a mers imediat.

                  Comment


                  • Originally posted by x_dadu View Post
                    De exemplu mulți văd că au acea eroare cu verifică injecția + cheia portocalie. Dacă softul ar fi făcut un log cu erorile, atunci ar fi putut fi verificate la service chiar dacă la momentul prezentării în service eroarea nu mai apare. Asta denotă că programatorii lu pește nu sunt perfecți.
                    Foarte foarte adevarat!
                    Vreau sa va informez ca astazi, dupa ce am fost la reprezentanta si au rescris parametrii computerului, iar am primit mesajul "verifica injectia" + cheita portocalie!
                    Minunea a tinut doar 2 zile! Nici macar 3
                    Felicitari celor de la Dacia Grup Renault! Pentru softul deosebit si sistemelor aferente, montate pe aceasta noua masina!

                    Chiar sunt super dezamagit!

                    Comment


                    • Originally posted by daymaker View Post

                      Asa am facut, vedem ce raspund... daca raspund...
                      Am facut sesizare la Vocea Clientului, tipa a zis ca o sa transmita mai departe, am ajuns sa le cunosc pe cele doua doamne si cred ca si ele pe mine !!!! Sincer cred ca masina asta si in general generatia a 3-a are o problema de soft.

                      Comment


                      • Eu zic ca se rezolva cu un update de media display/nav in viitorul mai mult sau mai putin apropiat...
                        Pe langa aia cu redarea de la inceputul folder-ului mai face "figuri" si la recunosterea stick-ului, trebuie ori sa opresti motorul ori scos/bagat in slot.

                        Cand opresc motorul, ba se opreste muzica, ba nu, sau se schimba singura melodia...
                        Mi-ar fi placut cand pornesc motorul sa plece singura muzica.
                        Last edited by daymaker; 17 July 2021, 15:53.

                        Comment


                        • Sti ce e frumos!?!
                          La a mea, care nu are display, este varianta cu media control, cea cu telefonul in bord. Memoreaza perfect mp3-urile. Pot sa scot stick-ul din USB o saptamana. Cand in pun innapoi, "pleaca muzica" exact de unde a ramas. Am ramas surprins de lucrul asta!

                          Comment


                          • Banuiesc ca-si face un fisier special pe stick sa stie lucrul asta.
                            Poti verifica pe un PC.

                            Comment


                            • E și greu să asociezi un ID de dispozitiv cu un fișier de pe acel dispozitiv și să-l salvezi în Medianav - așa e de la generația 1 încoace
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                              Comment


                              • Originally posted by daymaker View Post
                                Eu zic ca se rezolva cu un update de media display/nav in viitorul mai mult sau mai putin apropiat...
                                Cand opresc motorul, ba se opreste muzica, ba nu, sau se schimba singura melodia...
                                Mi-ar fi placut cand pornesc motorul sa plece singura muzica.
                                Cand opresc motorul muzica nu se opreste. Abia cand este deschisa usa soferului se intampla asta. Nici macar cand deschide pasagerul usa nu se opreste. Deasemenea, cand pornesc motorul muzica porneste automat. Dar eu folosesc Android Auto si redau muzica din telefon. N-am avut niciuna dintre problemele specificate aici, nici de soft, nici de MediaNav. Pana aici masina s-a comportat exemplar si includ aici si functionarea ei generala, inclusiv pe parte mecanica, motor etc. Am aproape 2000 km, s-ar zice ca sunt la capatul rodajului.
                                Singura mea problema este ca la dezactivarea manuala a Stop&Start uneori LED-ul rosu care indica asta nu se aprinde, ci apare doar mesajul pe displayul monocrom. Nu stiu daca e normal, dar voi merge la dealer/service candva sa vad daca "asa face toate".
                                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google