Am zis eu cumva ca vreau limuzina??? Citeste bine ce am scris si pe urma ai sa ma intelegi.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rugina bat-o vina
Nu stiu daca au facut poze, au bagat ceara ca am pragurile amndoua spoite, dar am fost azi si ne-au programat pentru saptamana viitoare, ne-au dat hartaOriginally posted by andrei View PostNormal trebubie sa faca poze detaliate si sa le trimita la Mioveni, si asta cred ca vor face.
, ce sa mai zic , au fost foarte amabili.Sper sa se rezolve la Mioveni sa nu batem drumul degeaba.
Comment
-
... Cati sunt din galati-braila care au aceastra problema
pe mine ma amana de 7 luni de zile cu chematul in service , timp in care locurile unde era pana aacum rugina sau extins + au aparut alte locuri "mancate" de rugina ... Stalpul fata stanga .. Si pe usa spate !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
@catalin33: Dupa ce au dat cu parafina ce sa mai faca? Poate doar sa constate.
Comment
-
Rugina
Insista sa te cheme in service.Cu cat astepti mai mult cu atat se intinde rugina.Eu am fost la Mioveni si s-a rezolvat, au curatat rugina,au dat cu maclavais, mi-au pus si baghete.Am scapat repede in 2 ore jumate a fost gata, dar a venit cineva cu rugina sub chederele de la geamuri pe toate usile.N-am vazut asa ceva in viata mea.Cu cat e mai grav cu atat dureaza mai mult remedierea.Acum ma rog sa nu apara peste vreun an sau mai devreme alte puncte de rugina.Originally posted by shokaliptiku View Post... Cati sunt din galati-braila care au aceastra problema
pe mine ma amana de 7 luni de zile cu chematul in service , timp in care locurile unde era pana aacum rugina sau extins + au aparut alte locuri "mancate" de rugina ... Stalpul fata stanga .. Si pe usa spate !
Comment
-
Da, trebuie sa fii chemat si e gratuit.
Comment
-
Rugina
Te poti duce si acum sau cand faci urmatorul schimb de ulei sau revizie.Intrebi la receptie la dealer daca figureaza pentru ceruire.Verifica pe calculator si iti spune.E bine sa te duci acum ca vine iarna.Originally posted by morgana View PostPai trebuiau sa ma cheme sau ma cheama mai incolo?Sa ma duc la service sa ma interesez?Last edited by catalin33; 17 November 2008, 21:35.
Comment
-
Pana in decembrie 2006 mai exact.
Comment

Comment