Atentie----> Protectii Aripi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • asa este si la mine la aripa din spate de pe dreapta ..... este cam umflata vopseaua si intr-un loc este si crapata .... ma gandeam sa o dau jos si pe aia dar trebuie sa remediez si probleme cu rugina ca nu am chef sa imi rugineasca toata aripa..... va ramane de vazut .... poate am timp sa pun si niste poze

    Comment


    • Eu zic sa le montezi si pentru linistea ta pe interiorul buzei aripii baga niste vaselina si pe urma monteaza protectia.

      Comment


      • De cateva zile si pe mine ma preocupa subiectul. Am vazut ca sunt si mai subtiri, unele mai late si moduri diferite de prindere; cand o sa am timp o sa fac o vizita pe la ...Popescu (o zona comerciala in Galati, cu magazine de piese auto). As prefera totusi de origine.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • inainte sa le montez am pus le-am incarcat cu silicon mastic negru....nu intra deloc apa intre aripa si protectie ,am puse de 2 ani
          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

          Comment


          • am facut poze la aripile din spate;la o examinare mai atenta se pare ca aripa din stanga spate este putreda pe o adancime de circa 5 cm;mi-a fost teama sa trag cu mana de ea pentru ca este foarte fragila;maine caut tinichigiu.
            Attached Files

            Comment


            • Nu pare sa aiba legatura cu prezenta acelor protectii acolo; ar fi ruginit oricum.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

              Comment


              • Degeaba dai vina pe masina, protectii etc... Daca o ingrijeai fi sigur ca nu era in halu ala. Daca te uiti in a 3-a poza se vede clar ca este ruginita si in locul in care nu au fost acele protectii. Nu ai vazut mai repede ca incepe sa ruginesca.....?
                A mea implineste 6 ani miercuri si nu are punct de rugina pe aripi. La aripa stanga a sarit vopseaua intr-un loc din cauza unei pietri aruncata de roata, dar nu a aparut rugina. Am aplicat cu o mica pensula pt unghii putin grund, apoi cu un betisor de ureche am ''tamponat'' cu putina vopsea.
                MY CLA

                Comment


                • Rugina porneste din cavitati unde este mediu propice.Din exterior sa rugineasca asa este imposibil !Evident daca la 2 ani se injecta ceara nu ruginea deloc !

                  Comment


                  • Originally posted by IancuMIC View Post
                    De cateva zile si pe mine ma preocupa subiectul. Am vazut ca sunt si mai subtiri, unele mai late si moduri diferite de prindere; cand o sa am timp o sa fac o vizita pe la ...Popescu (o zona comerciala in Galati, cu magazine de piese auto). As prefera totusi de origine.
                    Recomand modelul "mai late". Eu le-am pus pe masina de cand am cumparat-o de noua.

                    PS. Si am bagat si ceara suplimentar, vreo 4 kg (cea de fabrica).

                    Comment


                    • Eu am cumparat masina de la fostul proprietar echipata cu protectiile alea mai inguste si pana in prezent sunt multumit de ele....Astazi am achizitionat o banda dublu adeziva Bison cu care voi pune protectiile din fata inapoi si va urma demontare celor de pe spate.

                      Comment


                      • la 6 ani arata f bine masina,acum are 8ani si 4 luni si din cauza acelor protectii a ruginit;bineinteles ca a aparut rugina si in alte parti datorita calitatii produsului,iar ceara au injectat cei din service in prezenta mea;am avut dacie 1310 si timp de 7 ani nu a avut probleme la aripi cu rugina;acest logan este sub asteptari,este o rusine de masina europeana;am vazut nenumarate loganuri cu aceste protectii la aripi care au vopseaua umflata deasupra lor.

                        Comment


                        • Adevaru este ca nu am mai vazut la nimeni sa fie atat de grava situatia.
                          MY CLA

                          Comment


                          • La colegul intradevar,foarte urat si sunt sigur ca nu e de la acele protectii,eu le am montate din 2007 de cand e masina si nu am gram de rugina,dar am coleg la munca cu logan din 2008 fara accident si fara protectii care este ruginit peste tot(aripi,portbagaj,capota,plafon usi etc)nu stiu ce sa mai zic,cred ca este si dupa noroc si dupa cum o intretii,eu unul ma declar multumit de aceste protectii si cred ca daca nu le aveam sigur as fi avut vopseaua sarita la aripi de la pietre si cu siguranta ar fi aparut si rugina.
                            Last edited by portocala611; 8 July 2013, 23:47.

                            Comment


                            • Originally posted by IancuMIC View Post
                              Nu pare sa aiba legatura cu prezenta acelor protectii acolo; ar fi ruginit oricum.
                              In cazul de fata exact cu acele protectii are legatura, se vede cat se poate de clar din poze ca a retinut umezeala pe suprafata de lipire.

                              Viata mea n-am vazut asa de ruginit la aripi, nasol.

                              Comment


                              • Ma rog; poza 3 arata altceva. Rugina s-a extins si in zona dinspre bara unde nu era acea protectie.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google