Un Prestige...MIC
Collapse
X
-
Se referea la asta:
P.S. 15 noiembrie... post 107.Originally posted by cristi.... View Postnu exista 2 loganuri la fel, inclusiv la fiabilitate. la unii crapa la un condus absolut lejer, la altii nu. de retinut ca astea forjate, ”batjocorite” au o fiabilitate mai buna, cu conditia sa ii pui consumabile ok
Last edited by Fanez; 18 November 2015, 22:30.
Leave a comment:
-
Nu stiu cat de important e dar din 2009 masina a fost condusa, nu putin
, de un incepator (fica mea). De asemeni sotia conduce si ea MIC-ul. Prin urmare...nu e chiar masina de ...duminica.
Leave a comment:
-
nu exista 2 loganuri la fel, inclusiv la fiabilitate. la unii crapa la un condus absolut lejer, la altii nu. de retinut ca astea forjate, ”batjocorite” au o fiabilitate mai buna, cu conditia sa ii pui consumabile ok
Leave a comment:
-
logan condus de o singura persoana (absolut lejer) singur in masina 80% din timp - la 50000 km bobina de inductie crapata schimb bobina de inductie -la 70000 placa de presiune crapata schimb kit ambreiaj (placa de presiune , rulment , disc , cablu ) - chiar oare ce s-ar putea intampla pana la kilometri astia??? Iancu Mic iti doresc multi km in continuare fara probleme .Originally posted by vdmihai View PostSunt putini km pentru varsta ei, ce probleme sa apara
Last edited by yesxxl; 15 November 2015, 23:13.
Leave a comment:
-
Multumesc frumos; multi km. placuti si tie cu masina.
...
Pentru unii poate parea greu de inteles, dar toti cei familie posesori de permis, s-au atasat de aceasta masina; desi, de mai bine de un an, am achizitionat si alta masina, MIC-ul are locul sau castigat. Asta nu inseamna ca meganul, imi displace.
...
Legat de schimb, ai inteles, nu?
Leave a comment:
-
7ani si 95.000km cu Prestige-ul.
Noutati nu am a va spune; voiam doar sa punctez momentul.
In cei 7 ani cheltuielile cu reparatiile au fost 0. Intretinerea periodica a constat in schimbul anual al uleiului si filtrelor. A urmat schimbul distributiei si accesoriilor dupa 3 ani de la cumparare, lichid de frana, antigel, ulei servo si cutie.
Vopseaua se prezinta bine, desi nu exagerez cu fel de fel de smacuri; in afara de o ceara lichida pe care o folosesc periodic in alternanta cu una solida si un sampon bun cu ceara, nimic altceva. De rugina, nu se pune problema, deocamdata.
...
Dupa atitia ani, pot spune ca achizitia acestei masini a fost o idee inspirata.
Ca o confidenta; masina imi place la fel de mult ca si atunci cand am ridicat-o emotionat de la dealer.
Leave a comment:
-
O semiremorca, de Salonta; Padis 500
Pana acum am folosit o dacia din 97, cu care ne faceam toti din familia largita treaba; da' in ultimul timp s-a cam ramolit, asa ca am fost nevoit sa folosesc Loganul. Carutele au devenit un lux, pana si la tara.
Last edited by IancuMIC; 26 October 2015, 22:15.
Leave a comment:

Leave a comment: