Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • E 365 sau 20.000 iar când faci revizia îl resetează, chiar daca e mai devreme

    Comment


    • Dacă faci revizia în reprezentanță, da resetează intervalul de revizie. Dacă nu faci rezivia în reprezentanță la 20000km + 1km sau 366zile ai martor alte defecțuni electrice, portocaliu, aprins.
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

      Comment


      • Am incercat toate metodele si matanii de resetare, de la apasat butonul de pe maneta de stergator pana la combinatii de acceleratie cu frana si tot ce am mai gasit dar nu a functionat. In schimb a reusit colegul t0rquemada sa ma ajute in doar cateva minute cu laptopul, multumesc.

        Comment


        • Pai singura metoda la dispozitia utilizatorului este butonul de reset de pe maneta. Daca ala nu merge,a fost dezactivat doar cu conectare unui laptop/soft poti face. Nu stiu cu ai putea crede ca o sa reusesti prin apasarea acceleratie, sau orice alta chestie mecanica...

          Comment


          • Vezi ca pe la Opel Astra undeva 2006 trebuia sa faci ceva manevre de genul, frana de mana, ceva buton , centura si se reseta.

            Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

            Comment


            • Ce ciudat...dar care-i logica pt care au dezactivat?

              Comment


              • Originally posted by dl_dr25 View Post
                Vezi ca pe la Opel Astra undeva 2006 trebuia sa faci ceva manevre de genul, frana de mana, ceva buton , centura si se reseta.

                Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
                Bine ca nu ne punea sa suflam pe teava de esapament in timp ce merge motorul.

                @Bolovan, presupun ca sa te faca sa te duci la service. Imi place sa ma gandesc ca nu o fac pentru banii pe care tii ia ci pentru siguranta ta, ca na la noi merge si cu "las-o mah ca merge asa"

                Comment


                • Adevarul este ca in RO reparatul "la meseriasul de la scara de langa" este sport national. Nici nu ma mira un studiu facut acum vo 6 luni cand afirmau ca 60% din cazanele de pe sosele patriei sunt cu risc ridicat de accident (probleme gravel a directie si frane)

                  Comment


                  • Mergi în service -> revizie -> conectat clip resetat -> incarcat fisă(posibile erori + km) pe server -> date disponibile(km) în mydacia - asta apropo de reparatul mașinii pe forum, că garanția costă 3-4 revizii
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                    Comment


                    • Am sunet ca un tremurat usor cand am deschis geamul de la sofer pe jumate. Aveti idee de la ce poate fi, si mai important daca se rezolva chestiuni de genul pe garantie?

                      Comment


                      • Si eu am patit exact la fel, la inceput. Am fost la service/reprezentanta, le-am indicat problema, nu stiu exact ce au strans pe acolo pe la macara/geam, si s-a rezolvat, in jumatete de ora. Atentie: Ca sa te bage in seama la service, trebuie sa te asiguri ca fenomenul/zgomotul, poate fi reprodus si de fata cu "inginerul" de acolo. Daca nu, te vor trimite la plimbare, si te vor pune sa revi cand se intampla iar

                        Comment


                        • Originally posted by t0rquemada View Post
                          Dacă faci revizia în reprezentanță, da resetează intervalul de revizie. Dacă nu faci rezivia în reprezentanță la 20000km + 1km sau 366zile ai martor alte defecțuni electrice, portocaliu, aprins.
                          Am intarziat cu revizia de 2 ani, pentru ca uitasem ca pe cea de un an o facusem ceva mai devreme; cand am sunat, am fost programat pentru dupa o saptamana. Nu s-a aprins nici un martor.

                          EDIT: s-au strans vreo 375 de zile
                          Last edited by dragos_av; 7 May 2018, 11:21. Reason: completare

                          Comment


                          • Adică ai mașină 2016 X52ph1, eu vorbeam de 2017-2018
                            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                            Comment


                            • Am si eu o problema despre care am citit pe aici ca apare si la alti colegi: "tremura" parca tot mai des si mai ales in perioada calda a zilei, la pornirea de pe loc in treapta I. Am vorbit, de principiu cu cei de la service, Aurocar 2002 (AB), si mi-au zis ca e putin probabil sa se schimbe ambreiajul pe garantie. Ca trebuie sa o las in service, sa demonteze, sa faca poze si apoi, ce da uzina! (iar daca uzina refuza, ma costa demontatul + remontatul, ceea ce nu-mi convine). Am citit ca au fost colegi carora le-a fost schimbat ambreiajul pe garantie. Va rog sa ma indrumati in ce mod sa pun problema pentru a avea o sansa cat mai mare de a fi rezolvata problema pe garantie. Masina e Logan II Laureat an 2015, motorizare 1.5 / 90 CP, kilometraj: 82.103. Va multumesc!

                              Comment


                              • Ce ai citit tu, este la cei cu easy-r. Ai asa ceva?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google