Easy-R a.k.a. JS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dupa cum am spus si mai sus vibratiile la prima pornire a zilei s-au mai redus dar semnalez o alta problema . In mers normal pe un drum virajat , dar fara denivelari care sa produca hurducaturi ale masinii , a "sarit " din viteza . Adica din D a trecut in N fara sa ating maneta . Au mai semnalat si altii acest "incident" ?
    Sigur si la o cutie manuala am mai avut situatii cand " sarea" din viteza, dar nu intram in panica.

    Comment


    • La cata rezistenta intampina maneta la schimbarea pozitiei mi-e greu sa cred ca a sarit singura, mai ales in conditiile de rulaj descrise.

      Eu n-am patit, inca, sa sara singura. Doar sa o scot eu accidental, da, de cateva ori chiar.
      I have no special talent. I am only passionately curious.

      Comment


      • Update: Am luat azi masina din service, mi s-a dat un document la mana cu ce s-a schimbat la masina, semnat si "Pa, la revedere". Am incercat sa intreb care a fost cauza pentru care ambreiajul a picat asa repede si mi s-a spus scurt "Probabil a fost un defect de fabricatie, n-ar fi avut cum sa pice asa repede fara". Vedem pe urmatorii 6-10k km daca mai apar probleme, deja am devenit paranoic.

        Comment


        • Secretomania apare cand cauzele sunt altele decat cele care ti se comunica.
          Nu era normal sa ti se spuna cauza fara sa intrebi?
          Problema e ca, probabil nici ei nu s-au lamurit.

          Comment


          • "Probabil a fost un defect de fabricatie, n-ar fi avut cum sa pice asa repede fara".

            Eroare de proiectare ar fi fost mai corect spus.

            Comment


            • Salut! Ieri am sunat la Meridian sa intreb in ce stadiu mai e comanda (au trecut 5 saptamani de la plata avansului). Printre altele (m-a cam desumflat, ca cica ii aparea in sistem ca livrarea estimativa ar fi in prima saptamana din ianuarie 2018..) am abordat si subiectul delicat al problemelor semnalate de diversi pe forum privind cutia Easy R de la motorizarea pe benzina TCe 0,9. Baiatul de la Meridian: "Domne, nu mai cititi domne toate forumurile unde scriu toti pafaristii si frustratii! Eu nu citesc niciun forum, am condus easy r si merge f bine domne! Nu sunt niciun fel de probleme. ...Pai daca nu stiu sa conduca o astfel de masina, ce sa facem noi??" "Ce trepidatii dom'le?? Pai daca pleaca de pe loc accelerand la maxim, nici cu un BMW nu pleci de pe loc, la rece, accelerand la maxim dom'le ca nu e avion!"
              Desi la discutii anterioare a spus ca se poate sta foarte bine cu piciorul pe frana si in treapta D la stopuri, acum mi-a spus ca "bineinteles ca se scoate pe N cand astepti la stop! Eu cu cutia automata a masinii tatalui meu scot pe N la stop! Astfel eviti riscul sa te duci in fundul aluia din fata!"

              Comment


              • Originally posted by mr.K View Post
                Secretomania apare cand cauzele sunt altele decat cele care ti se comunica.
                Nu era normal sa ti se spuna cauza fara sa intrebi?
                Problema e ca, probabil nici ei nu s-au lamurit.
                Nu-i nimic, mergem si data urmatoare cand / daca se va intampla, pana cand afla de ce sunt probleme

                Comment


                • Mda, dar e pe timpul tau asta.
                  Iar garantia e mai mica decat durata medie de utilizare a masinii.
                  Acum masina e aproape noua, dar pe masura ce masina imbatraneste, te baga tot mai putin in seama la garantie, trag de timp, poate scapa fara sa mai schimbe ceva.
                  Cel putin mie, asa mi s-a intamplat.
                  Last edited by mr.K; 2 November 2017, 13:15.

                  Comment


                  • Ideea e ca din ce am discutat si la Vocea Clientului, chiar daca masina iese din garantie si ambreiajul pica la 10k km, mi-l schimba gratuit, ceea ce mi se pare normal si mie, un ambreiaj nu-i facut sa reziste numai 10k km. Oricum mi-au dat masina de schimb pe perioada cat masina a fost in service asa ca din punctul de vedere al incurcarii, nu pot sa spun ca m-a incurcat tare, am putut sa-mi fac treaba cu masina de schimb.

                    Comment


                    • deea e ca din ce am discutat si la Vocea Clientului, chiar daca masina iese din garantie si ambreiajul pica la 10k km, mi-l schimba gratuit
                      E vorba de garantia piesei, in cazul asta.

                      Oricum mi-au dat masina de schimb pe perioada cat masina a fost in service asa ca din punctul de vedere al incurcarii, nu pot sa spun ca m-a incurcat tare, am putut sa-mi fac treaba cu masina de schimb.
                      Masina la schimb pe care ai primit-o dupa ce ai facut galagie.
                      Si pentru ca era disponibila.
                      Daca mai erau 3 clienti in situatia ta, te descurcai pe cont propriu, nicio reprezentanta nu are masini la schimb la discretie.

                      Comment


                      • Eu am comandat un Sandero Stepway Prestige 0,9 TCe cu Easy R. Din ce am citit pe aici se pare ca m-am pacalit. Ramane de vazut. Oricum dieselul nu-mi place si nu se justifica in cazul meu care fac putini km pe an..

                        Comment


                        • Originally posted by mr.K View Post
                          Masina la schimb pe care ai primit-o dupa ce ai facut galagie.
                          Si pentru ca era disponibila.
                          Daca mai erau 3 clienti in situatia ta, te descurcai pe cont propriu, nicio reprezentanta nu are masini la schimb la discretie.
                          Da, asta m-a deranjat cel mai tare, am fost nevoit sa fac un ping pong de telefoane intre Vocea Clientului si Caremil, dar dupa cateva lupte s-a rezolvat. Sincer am inteles ca Dacia trebuie sa inregistreze la ei problema inainte de a mi se da masina, dar probabil daca nu impingeam cu telefoanele, ramaneam pieton astea 3 saptamani

                          Comment


                          • Originally posted by NeMar View Post
                            Eu am comandat un Sandero Stepway Prestige 0,9 TCe cu Easy R. Din ce am citit pe aici se pare ca m-am pacalit. Ramane de vazut. Oricum dieselul nu-mi place si nu se justifica in cazul meu care fac putini km pe an..
                            Daca ai cel mai mic dubiu, schimba comanda, asta-i sfatul pe care-l dau tuturor celor care sunt nehotarati. La mine dupa aproape 4.000 km merge (inca) fara repros atat transmisia cat si motorul (porneste la sfert si nu are decat o foarte usoara crestere de turatie, cam la 1000-1100 timp de 2-3 secunde dupa care scade si se mentine constanta turatia de ralanti). De obicei astept sa porneasca MediaNavul dupa care o iau usor din loc fara a apasa acceleratia pana ies din parcare.
                            Daca totusi decizi sa nu renunti la Easy-R garantat o sa-ti placa la maxim confortul oferit. Comanda si camera de mers inapoi, face fiecare eurocent.

                            https://www.youtube.com/watch?v=zFJyPP_mGpw

                            @NeMar
                            Am inteles ca mai nou exista si o varianta cu jante de aliaj. Pe aia as comand-o acum, in martie nu era posibil.
                            Last edited by gabrieln1960; 2 November 2017, 17:22. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Nu, nu voi schimba comanda, stiu bine ce vreau si sunt convins ca daca o voi exploata cum trebuie va merge brici Fiind varianta Prestige Plus are de toate pe ea (rear camera, alarma, media nav, geamuri electrice spate, etc..), mai putin tapiterie din piele scaune (nu ma intereseaza) si cotiera scaun sofer (nu am vrut).
                              Cat despre jante de aliaj nu stiu, dar si cele cu care vine, din otel pe 16 inchi, cu 5 spitze arata super si cu acele capace arata de juri ca-s de aliaj. De fapt costa vreo 370 de lei bucata, cat una din aliaj Desi masina vine iarna, va veni cu gume de vara, asa ca o sa mai comand la Meridian inca 4 jante din alea de otel smechere si o sa trebuiasca sa cumpar 4 bucati gume de iarna si o sa le montez la Meridian acolo cand voi ridica masina. Ma gandesc ca apoi sa cumpar si o pereche de paravanturi ptr. geamurile din fata...

                              nu mai cita ultimul post!
                              Last edited by Seba; 9 November 2017, 10:21.

                              Comment


                              • Originally posted by NeMar View Post
                                Salut! Ieri am sunat la Meridian sa intreb in ce stadiu mai e comanda (au trecut 5 saptamani de la plata avansului). Printre altele (m-a cam desumflat, ca cica ii aparea in sistem ca livrarea estimativa ar fi in prima saptamana din ianuarie 2018..) am abordat si subiectul delicat al problemelor semnalate de diversi pe forum privind cutia Easy R de la motorizarea pe benzina TCe 0,9. Baiatul de la Meridian: "Domne, nu mai cititi domne toate forumurile unde scriu toti pafaristii si frustratii! Eu nu citesc niciun forum, am condus easy r si merge f bine domne! Nu sunt niciun fel de probleme. ...Pai daca nu stiu sa conduca o astfel de masina, ce sa facem noi??" "Ce trepidatii dom'le?? Pai daca pleaca de pe loc accelerand la maxim, nici cu un BMW nu pleci de pe loc, la rece, accelerand la maxim dom'le ca nu e avion!"
                                Desi la discutii anterioare a spus ca se poate sta foarte bine cu piciorul pe frana si in treapta D la stopuri, acum mi-a spus ca "bineinteles ca se scoate pe N cand astepti la stop! Eu cu cutia automata a masinii tatalui meu scot pe N la stop! Astfel eviti riscul sa te duci in fundul aluia din fata!"
                                Astia ori sunt bomba ori se fac! Eu am fost si la Meridiand Sud si Nord din Buc (daca de astia vorbesti) la inceputul anului si mi-au spus ca se tine pe D mereu; nu are rost sa scoti in N decat daca vrei! Va rog sa inregistrati toate convorbirile cu astia de la Dacia si cand aveti probleme sa le dati in nas cu ele/sa ne folosim toti de ele! Lumea se plange ca trepideaza si daca pleaca usor si daca pleaca cu demaraj!
                                Poate or fi multi troli pe forum de se mira astia ca de masini straine cand le zici de probleme la Easy R! Niciun service din Buc nu a recunoscut ca ar fi venit vreo masina cu astfel de probleme!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google