Dacia Logan 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • daymaker
    replied
    CASCO ati facut, la cine si cat a costat pe an?

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Da stiu ia din puterea motorului dar pt. consum redus e cat de cat ok.La mine cu eco activat,mers mixt am scos un 9.8 iar cu eco dezactivat 12.2(mai mult in oras).Oricum nu prea imi place cum trage cu Eco activat si pentru 2 sau 3 litri in plus nu prea merita.

    Leave a comment:


  • playmaker831
    replied
    Eu nu folosesc Eco,am încercat să văd cum e și parcă merg cu frana de mână trasă când e eco activat.

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Pai aici e problema că omul e foarte meticulos, alimentează doar de la Petrom și Lukoil, revizii numai la reprezentanta (cred că are în jur 5 ani maxim mașina), dar la ce mecanici avem noi nu prea ma mira nimic. Schimbând subiectul voi utilizați modul ECO? Eu unul pe oraș merg numai pe Eco, iar afară îl dezactivez.

    Leave a comment:


  • ursamajor
    replied
    Nu prea pricepi sa extragi esenta dintr-o discutie, ai ceva probleme. Pe individul ala l-a intrebat DE UNDE alimenteaza, fiindca pe la privatizatii aia (statii mici) ai sanse sa bagi gaz de proasta calitate (puritate gaz slaba, reziduuri etc.). De-aia erau murdare filtrele, nu fiindca mergea pe GPL pana la gol. Daca si-a mai facut si reviziile din suta in suta de mii de km... atunci e clar.

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Te-a bătut prea tare soarele în cap de mă iei cu dinastea? Eu vroiam să mă interesez de la mai multi dacă circuli până trece pe benzina dacă cu timpul pot apărea probleme. Dacă tu nu ai avut probleme nu înseamnă că alții nu au avut, de exemplu am un vecin cu un Nissan juke pe Gpl care a fost la ultima revizie și l-au întrebat mecanicii de unde alimentează cu gaz și dacă merge cu ea până se golește cu totul și ii trece pe benzina, cică i-ar fi găsit filtrele foarte murdare.,de asta vreau sa aflu de la cât mai mulți cum sta treaba.

    Leave a comment:


  • ursamajor
    replied
    Cum Doamne iarta-ma sa fie acelasi principiu? GPL-ul n-are nevoie de pompa, precum benzina, care este un lichid la temperatura ambianta. GPL-ul trebuie sa treaca din starea lichida in cea gazoasa (o face natural) si sa i se reduca presiunea, apoi este introdus in cilindri.
    In plus, pe GPL nu se poate determina EXACT cati litri mai sunt in butelie, pe de o parte din cauza conditiilor de temperatura ambianta, apoi din cauza impreciziei traductorului care masoara volumul.
    Am mers 8 ani pe GPL si in majoritatea cazurilor am mers pana a comutat pe benzina. Special, ca sa vad consumul real obtinut. Cateodata mai alimentam cand se aprindea LED-ul rosu. Ce nu e clar in ce-am scris mai sus? Nu stim sa citim? Sau sa intelegem?

    Silviu: Incearca sa fii respectuos. Multumesc.
    Last edited by Silviu; 11 July 2021, 18:58.

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Nu ai înțeles ideea. De ce as alimenta când mai pot merge cel puțin 50 de km? La mașinile pe benzina pe care le-am avut, inclusiv Logan 1 mergeam de la plin la plin, adică când se aprindea becul mergeam și alimentam. Nu este indicat să mergi pe rezerva deoarece în timp afectează pompa de benzină.Asta vroiam să știu dacă acelaș principiu este valabil și la gpl. Nu am avut niciodată mașina cu gpl.

    Leave a comment:


  • daymaker
    replied
    Nu-ți fura nimeni gazul din butelie daca alimentezi cand mai ai 5 litri, sau nu se resetează sa meargă doar pe gazul alimentat...

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Adică de fiecare dată mergeai până se golea complet și îți trecea pe benzina?Tot timpul mergeai asa sau de câteva ori? La asta noua cum mergi?Întreb pentru că dacă aș ști că nu sunt probleme as profita de fiecare litru de gaz și as merge mereu până trece pe benzina.

    ​​​​

    Leave a comment:


  • ursamajor
    replied
    De 8 ani de cand merg pe GPL am mers pana a trecut pe benzina sau pana s-a aprins LED-ul rosu. Am facut revizziile la timp si n-am avut nici cea mai mica problema.

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Am auzit cum că nu este în regula să mergi pana se golește, că și-ar trage filtrul de gaz toate mizeriile ce au mai rămas. deși multă lume merge asa din care ii știu cu Noul Logan sau Sandero. Faza e ca că eu de la un plin și până la ultima liniuta nu fac mai mult de 350 de km, iar dacă alimentez imediat după ce îmi apare mesajul nivel combustibil scăzut îmi intra maxim 31 de litri de gaz., asa dacă o las până trece pe benzina cel mai mult mi-a intrat 42 de litri.

    Leave a comment:


  • Doctorutm
    replied
    Eu merg cu ea până apare mesajul de nivel scăzut apoi în funcție de posibilități alimentez cu gpl. Nu merg până se golește complet și trece pe benzină.

    Leave a comment:


  • Red_Alin
    replied
    Posesorii de Eco g 100, voi cât mergeți cu ea pe gaz? O lăsați până se golește de tot și trece automat pe benzina sau alimentați cu gaz de îndată ce apare mesajul nivel scăzut combustibil, moment în care mai poți merge vreo 50 de km cu ea, probat de către mine.

    Leave a comment:


  • k800
    replied
    Pachet scaune incalzite
    Attached Files

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google