))))))))))))))))))))))))))))))
REGIONALA ARGES 2012 - 13-14-15 Iulie
Collapse
X
-
dsign..succes.ma al dreaq petre ce are el grija de toate...si expo ,si liniute ,si fotbal ,si balaceala..da femei?????????????????????
))))))))))))))))))))))))))))))
-
nu trebuie sa trimiteti nici un ban, Valentino va steapta ; platiti la plecare ca la ori ce hotel
Pentru cei care vor sa se cazeze la hotel
HOTEL VALENTINO
Tarife si oferte - INCLUDE MIC DEJUN
APARTAMENT
150 LEI/NOAPTE
CAMERA DUBLA
140 LEI/NOAPTE
CAMERA SINGLE
120 LEI/NOAPTE
Leave a comment:
-
pentru cei care vor cazare la valentino, la cine trimitem banii ?
Prea putine informatii ati lasat ......
Leave a comment:
-
0724866325 e nr. Meu. Ne putem întâlni in max 30 de minute la real, că apoi plec pe transfagarasan
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Leave a comment:
-
Ma pot intalni azi cu cineva sa-mi dea si mie un afis sa fac reclama prin tara ?
Leave a comment:
-
Va asteptam in numar cat mai mareAttached Files
Leave a comment:
-
Baieti si fete, va urez de pe acum DISTRACTIE MAXIMA ! Eu nu pot veni, avem etapa de indemanare in Campionat si nu pot lipsi.
Salutari
Leave a comment:
-
Drumul este bunice - nu se compara cu mioveni pitestil
Va asteptam cu dragOriginally posted by Ma_shina View PostO sa incerc sa motivez si eu colegii de la LC Sibiu, poate reusim sa venim si noi cativa.
Sunt mai multe evenimente la care vreau sa particip in acel weekend, insa mi-ar face placere daca as putea ajunge la regionala, macar pentru o zi...
Ramane sa vad zilele urmatoare ce se rezolva, si va tin la curent.
!!!!!PENTRU CEI CARE NU PARTICIPA LA CONCURSUL DE ACCELERARE !!!!!!
Se vor alege cate 2 masini din fiecare club pentru a fi expuse in centrul orasului - la final cea mai rujata ,coafata,etc va primii un premiu
pentru detalii suplimentare
07320101800
Leave a comment:
-
poate spune careva va rog cum este drumul de la Campul-Lung la Mioveni?? stiu ca de la Pitesti la Mioveni e praf si nu vreu sa merg pana in Pitesti.. merci mult
Leave a comment:
-
O sa incerc sa motivez si eu colegii de la LC Sibiu, poate reusim sa venim si noi cativa.
Sunt mai multe evenimente la care vreau sa particip in acel weekend, insa mi-ar face placere daca as putea ajunge la regionala, macar pentru o zi...
Ramane sa vad zilele urmatoare ce se rezolva, si va tin la curent.
Leave a comment:
-
da , se face clasa "libere" unde toti posesorii de loganuri cu diferite caroserii se pot da pana se termina gazzzulOriginally posted by fuguletz View PostIntrebare! La concursul de accelerare se mai face grupa speciala? Sa zic strict legat de mine, un logan cu alta caroserie ....
- conditia minima e sa fie membru logam club
poza e la aprobat
Leave a comment:

Leave a comment: