Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by PrietenCuTine View Post
    Salutare, a incercat cineva sa isi monteze senzori de parcare originali ?!
    Am mufa cu fire in bord, doua cred ca sunt pentru inluminare buton iar doua pentru a anula senzorii, am cumparat un buton/comutator si nu face nimic in afara ca se aprinde ca martor cand pun pozitiile. E normal...
    Am observat ca mai am un fir rosu si gauri pentru difuzorul acustic pe stalpul stanga spate, si suporti pentru calculatorul pentru senzori in portbagaj.
    Originally posted by StancuFlorin View Post

    Si eu m-am uitat pe instructiunile oficiale ale senzorilor 8201663947, dar nu vad nimic scris de butonul din fata (langa cel de Eco). Vad doar ca unitatea centrala a senzorilor primeste curent pe firul H1, H2 e masa, iar H3 si H4 sunt pentru difuzor.

    In instructiuni spun ca H1 trebuie legat la becul de marsalier, dar eu as testa daca nu cumva firul rosu pe care l-ai gasit tu pe stalpul din spate sa nu fie alimentarea pentru senzori. In felul asta ai putea sa pornesti / opresti functionarea senzorilor cum scrie in manual. Vezi daca ai curent pe el cu un multimetru.

    Ma gandesc ca au facut kit-ul de senzori un pic mai generic ca sa mearga montat fara prea multe batai de cap si pe versiuni de Logan care nu au instalatia electrica completa. Pe Laureat eu ma astept sa fie.

    PS: Ce versiune de Logan ai?


    S-a mai discutat trebuie doar căutat. Atenție la data postării !


    https://www.loganclub.ro/forum/forum...livrare/page18 #698
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Senzorii de parcare originali, au cabajul integrat in cablajul masinii, posibilitate de oprire in caz de nevoie(carlig si remorca), iar centrala are un singur conector.

    Ce monteaza Dacia dupa iesirea din fabrica, este un set de senzori de parcare produs de Directed Electronics cu specificatii asemanatoare cu originalul.
    https://www.loganclub.ro/forum/forum...gan-ii/page150 #5962
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Senzorii de parcare spate din fabrică vin cu Pack Securite (piele pe volan, CCSL și senzori) și sunt montați mai special exteriorul(x2 buc) mai jos, interiorul sus(x2 buc)
    Au buton de oprire, cu martor roșu atunci când sunt opriți.

    Volumul, frecvența și alte setări nu se pot regla.

    Nu există merg sau nu merg, în caz de eroare trebuie să piuie mai lung. Dacă nu piuie e de verificat difuzorul din stâlpul stânga spate - atenție că e prins în nituri
    https://www.loganclub.ro/forum/forum...ogan-2/page102 #4067
    Originally posted by t0rquemada View Post
    @ady_dragan
    Pentru senzori de parcare originali trebuie:
    -buton
    -calculator
    -difuzor
    -cablaj bara pentru senzori
    -alt cablaj spate stânga
    Last edited by t0rquemada; 23 February 2019, 00:29.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • Multumesc frumos pentru raspuns t0rquemada, dar tot nu m-am lamurit daca firul rosu pozat de PrietenCuTine pe pagina precedenta e cel care alimenteaza "calculatorul" pentru senzori.

      Pot testa si eu cu multimetrul dupa ce montez butonul lipsa, dar pana atunci, ma gandeam ca stie cineva sigur

      Comment


      • Salutare,

        Simt ca imi pierd mintile. Nu stiu ce sa mai fac cu dobitocii de oameni. Stiu ca se mai intampla insa totusi parca prea des o patesc.
        parchez special unde e loc mai mare (in subteran caut sa parchez langa stalp sa pot lipi masina de el) si totusi in mai putin de jumatate de an mi-au bombardat-o. Nu mai e parte neatinsa. Bara fata e ștearsă, pe toate usile si pe aripile fata si spate am numai urme de la usile oamenilor care nu stiu sa deschida o amarata de portiera. Singura neatinsa momentan este bara spate, schimbata recent dupa ce unul a pupat-o pe nevasta-mea. Dar nu va mai tine mult nici ea, cea veche avand urme de la supermarket.

        Ce pot face sa protejez macar portierele fara a strica prea mult din aspect? Are cineva facut ceva ok? Orice idee care da bine e binevenita.
        Mentionez ca am MCV. Nu as vrea sa pun din alea ca la batranele Dacii insa nu mai suport sa o vad indoita peste tot (ca nu lasa doar semn ci intra adanc in tabla). Astia au scos Citroen Cactus ala special pentru Romania, au vazut cat de buni suntem la parcari si la deschis usile in parcari.

        Comment


        • Am pățit o si eu, chiar este enervant sa găsești mici zgarieturi sau tabla înfundate de cei care deschid usile neglijent ( sunt foarte mulți aceia ) eu am fost la un service care îndreaptă zonele înfundate fără revopsire , si le am rezolvat pe toate atunci nici eu nu am gasit rezolvare în acest sens

          ca îmbunătățire, am gasit de cumparat si montat avertizare unghi mort, precum are noul duster din fabrica optional

          Comment


          • Așa este în privinta neglijenței si nesimțirii de care dau dovadă unii semeni dar din pacate nu prea avem ce face oricât ne-am feri. Eu pe langa infundaturi si zgârieturi datorate colegilor din parcari mai am si infundaturi de la grindină...

            Comment


            • Originally posted by panselin4 View Post
              ca îmbunătățire, am gasit de cumparat si montat avertizare unghi mort, precum are noul duster din fabrica optional
              Poti sa detaliezi, ori aici, ori intr-un PM ?

              Comment


              • Poti detalia panselin cum ai montat avertizare unghi mort? As fi interesat si eu

                Comment


                • Poate m am exprimat greșit, am gasit dar încă nu am cumpărat, însă o voi face
                  am gasit de cumparat sistem de avertizare unghi mort, universal, se poate monta pe orice masina, are senzori similari cu cei de parcare , care se monteaza cumva în colțurile barii spate, la anumit unghi, si au si niste leduri in zona oglinzilor retrovizoare
                  Un plus de siguranta este binevenită zic eu

                  la montaj am întrebat intr un service si cică s ar baga la montaj, teoretic

                  Comment


                  • Salutări! Am comandat din Rusia plasticele ce se pun în interior, care să acopere mocheta (tunelul median și la uși- praguri). Trebuie să recunosc că arată ceva mai bine mașina așa, pare mult mai legată, mai luxoasă, dacă pot spune așa. Am avut probleme să le instalez (având foarte mult material cu care am izolat podeaua și tunelul median), a trebuit să tai puțin din preșuri (pozele sunt făcute înainte) ca să poată sta cum trebuie, chiar și așa nu stau cum ar trebui. Sunt mulțumit de ele.
                    Acestea: https://www.aliexpress.com/item/Prot...951272105.html
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 6 photos.
                    Last edited by Danis702000; 28 March 2019, 00:11.

                    Comment


                    • Arată bine si protejează cum trebuie

                      cu ce ai izolat podeaua si tunelul median?

                      Comment


                      • Da, arată foarte bine. Cu mai multe straturi, am pus ”STP”, apoi un burete (tot special de podea), apoi pâslă, peste care vine mocheta. Este un strat destul de gros. În zonele roților am adăugat și mai multe materiale (pe lângă cele de mai sus- burete ”STP” mai gros). Am dat cu vopsea antifonică pe sub toată mașina, am izolat și pasajele roților.

                        Comment


                        • Am văzut că aveau și de pus unde sunt pedalele: https://www.aliexpress.com/store/pro...953659223.html Dar, mai mult ca sigur nu încăpeau din cauza materialelor puse.

                          Comment


                          • Arata foarte bine .As achizitiona si eu un set dar nu cunosc procedura de achizitie prin aliexpres.

                            Comment


                            • Originally posted by Danis702000 View Post
                              Da, arată foarte bine. Cu mai multe straturi, am pus ”STP”, apoi un burete (tot special de podea), apoi pâslă, peste care vine mocheta. Este un strat destul de gros. În zonele roților am adăugat și mai multe materiale (pe lângă cele de mai sus- burete ”STP” mai gros). Am dat cu vopsea antifonică pe sub toată mașina, am izolat și pasajele roților.
                              Salut, in cat timp ti-au venit plasticele? Si eu le urmaresc de ceva vreme dar mi se pare enorm transportul, insa m-am saturat sa am mizerie sub pedale si sa dau cu aspiratorul
                              Se simte o imbunatatire mare cu vopseaua antifonica? Ai un link? Mersi frumos!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google