Mda, deci daca cineva (Dacia de ex) te pacaleste atunci este normal ca si tu sa pacalesti pe cineva.
Iar cinstea NU este intr-o lume ideala, repet ca la vanzarea masinilor NU am pacalit pe nimeni si poate de aceea nici NU m-am pacalit la achizitionarea celorlalte, inclusiv cea actuala (cu Easy-R).
Desigur insa ca fiecare procedeaza asa cum doreste.
Mult spor la schimbarea ambreiajelor si multa bafta la vanzare si pacalirea altora.
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
Noi sa nu pacalim pe nimeni, dar Dacia ne-a pacalit pe noi. Da, intr-o lume ideala, asa ar fi frumos sa nu pacalesti pe nimeni si sa nu fii pacalit de nimeni. Dar, din pacate nu traim intr-o lume ideala, ci intr-una in care fiecare nu stie cum sa pacaleasca mai tare pe cel de langa.
Eu fix de asta nu am schimbat masina pana acum, ca mi-a fost frica sa o vand fix din cauza problemei. Dar, unii colegi de aici au facut-o si bravo lor.
Leave a comment:
-
Exact, pana acum nu am avut vreo masina cu probleme tehnice mari, si am detinut destule, dar poate asta si pentru ca nu am "manarit" vreo masina doar pentru vanzare.
Deci chiar daca as avea problema aceasta cu trepidatiile eu NU as schimba ambreiajul doar pentru vanzare si sa pacalesc pe cineva ca masina nu are aceasta problema tehnica, egal cine \daca o cumpara.
Ba mai mult, la precedenta masina am schimbat actuatoarele cu unele OE chiar daca puteam cu unele SH sau chiar schimba doar "carbunii" la cele existente si chiar daca stiam ca nu o voi mai tine mult, de fapt am facut-o cadou (pus in acte o suma modica) iar actualul proprietar si acum imi multumeste (tinem legatura).
Leave a comment:
-
Pentru ca pana acum nu ai nimerit o masina cu problemele noastre. Dar, daca eu i-as zice cumparatorului ca i-am schimbat recent ambreiajul, dar dupa 5000 de km o sa inceapa sa trepideze, ar mai cumpara-o cineva?
Leave a comment:
-
La toate masinile pe care le-am vandut am spus cumparatorului ce am facut \schimbat, la ce sa aibe grija, potentiale probleme, etc. ...
Leave a comment:
-
Tu ce ai face in locul nostru, daca ai vrea sa iti cumperi alta masina?
Leave a comment:
-
Deci solutia e schimbarea ambreiajului si vanzarea cat mai rapida, "tipla, nu bate, nu troncane, nu trepideaza, ..."
Leave a comment:
-
Din pacate o sa fie foarte greu de scapat de masini. Da, solutia e schimbarea ambreiajului si vanzarea cat mai rapida.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Nu m-a conctat nici dupa ce am revenit telefonic la agentul cu care am facut drive test-ul, nici oferta de Duster nu am mai primit. A reusit cineva sa o dea la buyback? Cei care ati vandut-o personal ati inlocuit ambreiajul si ati dat-o?
Leave a comment:
-
Salutare!Am fost de curând sa testez noul Duster 1.2manuala si am întrebat de buyback la Autocobalcescu pe Splaiul. A făcut o inspectie a mașinii un coleg al celui care trebuia sa se ocupe, urmand sa ma contacteze persoana care se ocupa cand revine din concediu. Mi-a zis ca sunt slabe sanse sa o cumpere avand in vedere problemele cu ambreiajul (nu se stia de ele in 2018 cand am cumpărat-o, mi-a spus)Last edited by IceBling986; 7 August 2024, 20:03.
Leave a comment:
-
Ba din contra, incerc sa clarific.
Atunci raman doua posibilitati: ori e de vina traficul prin care circulam, ori suntem de vina noi soferii. Masinile clar sunt identice.
Leave a comment:
-
Atunci ramane cealalta varianta, eu si majoritatea celorlalti care avem probleme cu trepidatiile nu am stiut sa le conducem cum trebuie si le-am stricat. Eu sunt dispus sa imi accept greseala, dar cu conditia sa stiu si ce anume am facut gresit cand am condus-o.
Leave a comment:
-
Nu cred ca "Atunci a fost foarte norocos" si nici "sau pur si simplu ai avut noroc", masina colegului a iesit pe poarta fabricii in 2017 la fel ca toate celelalte, fara nimic "special", acelasi soft si aceleasi componente ca toate celelalte, nu cred ca cei de la Dacia au fabricat o masina deosebita \speciala cu alt soft si alte componente doar pentru colegul "norocos", apoi vorba aceea, "norocul" il mai face si omul ...
Leave a comment:

si atunci mult spor la "clarificat" ...
Leave a comment: