In alta ordine de idei, cu putin timp in urma un user a scris asta:
Detin un logan 0.9 tce easy r din 2019, cu 84000 km
Unde as mai putea gasi cele doua actuatoare si calculatorul cutiei, intr-o stare acceptabila chiar daca sh?
La Dacia am inteles ca nu le mai au de 1 an si jumatate.
Momentan masina merge dar avand in vedere ca la 40.000 de km am schimbat cele doua actuatoare si calculatorul cutiei, ma astept sa mai cedeze
Ultima data s-a stricat chiar in mers. Au aparut martorii de eroare ai cutiei si a mai mers din inertie putin.
Unde as mai putea gasi cele doua actuatoare si calculatorul cutiei, intr-o stare acceptabila chiar daca sh?
La Dacia am inteles ca nu le mai au de 1 an si jumatate.
Momentan masina merge dar avand in vedere ca la 40.000 de km am schimbat cele doua actuatoare si calculatorul cutiei, ma astept sa mai cedeze
Ultima data s-a stricat chiar in mers. Au aparut martorii de eroare ai cutiei si a mai mers din inertie putin.
dar am citat mai mult pentru ultima parte, pentru ca asta confirma ceea ce am scris de cateva ori in acest topic (cand am fost contrazis chiar “contrat” de unii “cunoscatori” insa complet aiurea si fara argumente), problemele mai mari pot sa fie cu actuatoarele, tine doar de timp pana cand acestea apar, iar asta poate depinde de mai multi factori, dovada ca si userul respectiv “la 40.000 de km am schimbat cele doua actuatoare si calculatorul cutiei …”

) Nu-mi vine sa cred ca am luat 40.000 de lei pe masina. Nu mai speram sa o vand si nu aveam de gand sub nicio forma sa bag in ea 3500-4000 de lei sa-i schimb ambreiajul. Culmea e ca atunci cand s-a urcat cumparatorul in ea n-a mai trepidat la plecarea de pe loc 
,
Leave a comment: