Easy-R a.k.a. JS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • aurbrz Cumva la tine au facut si o recalibrare dupa update-ul de soft?
    La mine nu s-a facut niciodata.
    Gil26 Exceptand plecarea de pe loc, in treptele superioare, pot sa zic acum ca e foarte apropiat de cum as conduce eu in modul manual. Chiar sunt foarte multumit, schimbarile par naturale si asteptate.
    Daca ar mai rezolva si plecarea de pe loc, chiar nu as mai avea ce sa comentez.

    Comment


    • Recalibrarea au făcut-o după ce am schimbat ambreiajul,iar update-ul de soft l-am făcut iinaintea schimbării ambreiajului

      Comment


      • Da, asa mi s-a spus si mie, ca recalibrarea e necesara doar dupa schimbul ambreiajului. Ciudat e ca avem comportamente total diferite.
        Ma gandesc daca tu cumva nu ai primit un alt soft, deoarece ai schimbat mai multe ambreiaje, iar eu un altul pentru ca nu am schimbat nici unul.

        Comment


        • De fapt că să fiu mai corect s-a făcut o recalibrare și înaintea actualizării softului.Vazand că nu dispar trepidațiile după recalibrare, s-au gândit să verifice dacă nu există update de soft și au descoperit că există atât la cutie cat si la motor.Nici după ce-au făcut update-ul de soft n-au dispărut trepidațiile așa încât după o săptămână mi-au schimbat ambreiajul făcând și recalibrarea de rigoare.
          Recalibrarea se poate face oricând deoarece valorile parametrilor se mai modifica in timp.Actualizarea de soft nu are nici-o legatura cu cate ambreiaje schimbi și eu am făcut doar două update-uri de soft până acum,unul anul trecut și unul în martie.

          Comment



          • ​​​​​aurbrz
            Cineva(intelept) de pe forum m-a intrebat odata demult (in legatura cu un update la "motor", porniri la rece ratate motor 1.2) : Esti sigur ca s-a facut cu adevarat actualizarea???
            Situatia de care vorbesc seamana foarte mult cu cea intalnita acum la voi. La alti s-a rezolvat la mine nu.

            Comment


            • Sunt sigur pt.ca am fost de fata cand s-a facut.

              Comment


              • Si eu pot cofirma. Am stat langa masina. Cel de cutie a durat cam 5 minute, cel de motor cam 10. Inainte de a incepe actualizarile, a dar un avertisment, tensiune baterie slaba. Uitase inginerul sa bage in priza un cablu. Dupa ce l-a bagat, actualizarile au mers fara erori. Motorul, la relanti, nu mai face corectii de turatie violente ci accelereaza si decelereaza usor.

                Comment


                • Am facut un filmulet prin care sa demonstrez rezolvarea problemei subturarii. Priviti cat de mult tine treapta a-IV a cu acceleratia la minim: https://youtu.be/GtPVPoGDzQ0

                  Comment


                  • M-am prezentat ieri 15.04.2019 pentru actualizari de soft . Actualizare existenta pentru injectie , efectuata cu succes . Pentru cutia easy-r , nicio actualizare prezenta . Prima (si ultima ) actualizare la cutia easy-r am facut-o anul trecut in mai(cred). Deci de unde al doilea update la cutie ?
                    Recalibrarea am facut-o anul trecut in iunie dupa schimbarea kitului ambreiaj . Cei care sustin ca au primit deja al doilea update oare n-o fi altul decat primul ?

                    Comment


                    • Intrebari:
                      - actualizarile (motor, cutie) nu trebuie facute automat (indiferent daca soliciti sau nu) la prima prezentare in service (reprezentanta) dupa aparitia noului soft?
                      - in cazul actualizarilor de soft nu trebuie sa se faca rechemare in service?
                      - de ce o masina functioneaza corepunzator cu un soft vechi si alta masina identica nu functioneaza corespunzator cu acel soft si trebuie actualizat softul? ma gandesc ca sunt (si) alte probleme care determina functionarea necorespunzatoare a anumitor masini iar softul nou cumva indreapta (si) acele probleme.

                      Comment


                      • Iti raspund eu la punctul 2. Am fost primul in Iasi care a fost la reprezentanta ca sa faca update la cutie, undeva anul trecut, dupa ce am vazut aici lume care a facut. Ajuns acolo, vorbit cu cei de la receptie si aflat ca ei nu stiu de nici un update la cutie. Am lasat masina acolo si am primit raspuns dupa vreo 2 ore ca intr-adevar era un update de soft, ei habar n-aveau. Cand am fost sa iau masina, mi-a zis ca a inceput sa-i sune si pe restul care aveau Easy-R ca sa le zica de update, ca sa vedeti trasabilitatea si modul in care anunta Dacia update-urile

                        Comment


                        • Eu o sa ma repet si n-am de ce sa va mint:
                          -masina e fabricata pe 14 februarie 2017
                          -citind aici pe forum am aflat, de aparitia primului update de cutie, pe care l-am facut in august 2018, la o reprezentanta din provincie. Am stat langa masina cand s-a facut, am observat din prima ca plecarea de pe loc se facea cu o patinare mai lunga a ambreiajului.
                          -de la colegul aurbrz am aflat ca ar exista un al 2-lea update de cutie si unul de motor si am fost in martie 2019 la Dacoserv Salaj (sector 5), unde am facut cele 2 update-uri. Din nou, am stat langa masina si am vazut cu ochii mei cand s-a facut. Modificarile observate, le-am povestit anterior.

                          Eu personal pot sa confirm ca am primit 2 update-uri la cutia Easy-R si ca dupa fiecare am observat modificari. Chiar daca nu as fi stat langa masina, tot as fi fost convins ca s-au facut modificare, datorita schimbarilor de comportament observate.

                          georgstelsib Timpul fiecaruia e foarte important si nu as pune pe nimeni pe drumuri de pomana. Te rog sa ma crezi ca tot ce am relatat e adevarat.

                          Comment


                          • Departe de mine orice repros . Multumim pentru solicitudine . Totusi o doza de mister planeaza... de ce mie nu mi-au gasit al doilea update de cutie. Noi nu avem nicio vina . Sa dam vina pe diagnosticienii reprezentantelor este hazardat . Stii ca pagubasul este si cu pacatul . Cum spuneam , masina mea merge foarte bine la cca. 8000 de la schimbarea kitului (fara volant) . Inca nu am sezizat nimic in dinamica masinii dupa actualizarea injectiei .

                            Comment


                            • Poate ar trebui sa incerci si la o alta reprezentanta. Eu imi amintesc ca dupa conectarea laptopului, a trebuit selectat manual motorul si cutia. Poate au selectat cutie manuala, chiar nu stiu, zic si eu…
                              Pana acum eu si aurbrz am confirmat ca am primit a 2-a varianta de soft. Desi, dupa comportament, pare ca am primit versiuni total diferite. Daca va mai ajuta cu ceva, pot sa va mai filmez din comportamentul cutiei, doar sa imi spuneti ce anume va intereseaza.

                              Comment


                              • Luni am schimbat si eu ambreiajul + resoftare.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google