Tot prin vocea Dacia am primit și seria de caroserie !!
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Eu am plătit astăzi diferența la banca, cică ajunge saptamana asta, a fost fabricata sâmbăta, deși termenul era sa fie fabricata ieri. Încă nu am primit prin posta radierea pentru rabla însă dealerul a zis ca la ei în aplicație s-a descarcat radierea și o pot livra când vine. Comanda data online pe 25.02 cu termen inițial de livrare sfârșit de iunie. Logan confort eco-g cu clima automata. Vin-ul îl am de atunci.Last edited by alinushus; 29 June 2022, 13:11.
Comment
-
A sosit si al meu SS3 ecog, comanda de la inceputul lui decembrie - imediat dupa cresterea preturilor si modificarea pachetelor de optiuni, toate optiunile adaugate pe masina + jante si vopsea atacama. Masina a ajuns la Benga pe 23 iunie, a mai durat o satpamana livrarea la o reprezentanta din Militari.
Comment
-
Am revenit pe grupul asta dupa ani de pauza, deci nepotul batranului logan comandat in 19.01 avea termen de fabricatie pe 13oct ( serie primita la inceputul lunii iunie ) , ieri am primit o veste buna , in data de 26 iulie ajunge in reprezentanta , dar o sa mai dureza o zi pana monteaza service-ul alarma , antena rechin si inca 2 balarii
- Likes 1
Comment
-
Bună ziua, și tot în ianuarie,pe 17 am comandat mașina,dar termenul de livrare este pe 03 oct. Ce model și ce dotări ai. pus pe eaOriginally posted by Loganu View PostAm revenit pe grupul asta dupa ani de pauza, deci nepotul batranului logan comandat in 19.01 avea termen de fabricatie pe 13oct ( serie primita la inceputul lunii iunie ) , ieri am primit o veste buna , in data de 26 iulie ajunge in reprezentanta , dar o sa mai dureza o zi pana monteaza service-ul alarma , antena rechin si inca 2 balarii
Comment
-
Comment
-
Benzina simpla, sa nu aud de gaz..singurele dotari lipsa sunt cutia cvt si pachetul keyless entry-goOriginally posted by mihai_ban View Post
Bună ziua, și tot în ianuarie,pe 17 am comandat mașina,dar termenul de livrare este pe 03 oct. Ce model și ce dotări ai. pus pe ea
sigur a ta intarzie datorita lipsei componentelor gpl
- Likes 1
Comment
-
Mulțumesc frumos,ai avut probleme cu gpl,de nu ai ales? Am auzit că nu sunt așa mari probleme. Am optat pentru un Logan Eco-G 100, Comfort, vopsea metalizata, jante aliaj pachet parking 2.Originally posted by Loganu View Post
Benzina simpla, sa nu aud de gaz..singurele dotari lipsa sunt cutia cvt si pachetul keyless entry-go
sigur a ta intarzie datorita lipsei componentelor gpl
Comment

Comment