Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce produs de la Teroson ai aplicat? Spray/Pistol?
    Unele sunt excelente si partea de antifonare este una secundara, scopul lor fiind in primul rand protectia pasajelor, anticoroziv.
    Am folosit Teroson RB R2000 HS, 1 l - pistol cu aer comprimat si este excelent (nu fac reclama, am fost doar placut surprins de el, foarte aderent, am pulverizat pe o foaie de geam, cu greu am reusit sa o curat)
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

    Comment


    • Cel din poza. Spalat la spuma si jet pasajele cu 2 fise. Lasat sa se usuce, apoi curatat cu carpa si alcool tehnic 2x, acoperit ce trebuie acoperit cu folie si banda, dat 1 strat stat 5 minute, al doilea 5 min pauza, al treilea si lasat masina de pe cric. Acelasi proces si pe partea cealaltă. Maxim 1 ora iti ia, daca faci paizele mai mari sau mai vrei sa retusezi una alta.
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.
      Last edited by broniaski; 30 August 2021, 14:57.

      Comment


      • La spray ce cel din poza de mai sus, splat, curatat cu acool tehnic.

        Comment


        • Salutare . La 4000 Km sa descărcat bateria complet nu sa mai aprins nici un beculet in bord a mai pățit cineva așa .Nu cred că e normal că la 2 luni de când am luat mașina și 4000 de Km sa moară bateria

          Comment


          • Firește că nu e normal, dar e totuși posibil ca bateria ta să fi avut vreun defect ascuns. Ai fost cu mașina în garanție? Ți-a schimbat-o?
            Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

            Comment


            • Mie mi-e cam teama, ca azi mi-a dat de vreo 3 ori mesajul "Prioritate incarcare baterie" cu S&S activat, deci n-a mai oprit motorul. Exact asa mi-a dat si cand am avut buba cu pornirea. Oricum, maine sunt la ei, ca intru in CO si va trebui sa plec in BG. N-as vrea sa am vreo surpriza pe-acolo...
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

              Comment


              • Exact ce am vb mai demult pe forum, cand colegii mi-au explicat ca aceasta masina nu incarca bateria tot timpul. Nu credeam asa ceva si m-am convins! ( Le multumesc cu aceasta ocazie)
                AM constatat ca o face doar prin oras, nu la drumuri lungi!
                In frana de motor, coborand pasarele, etc etc, am vazut cum turatia aerotermei si intensifica brusc "mersul" si becul de la plafoniera "straluceste" mai tare, plus radioul se aude mai puternic
                Te rog sa ne spui si noua ce au spus cei de la reprezentanta!
                Multumesc

                Comment


                • Se poate vedea usor ca si viteza stergatoarelor e diferita in accelerare merg mai incet decat in frana de motor. Acelasi lucru si pe Logan 2, cel putin cele cu start stop au functia asta de recuperare a energiei. Si bateriile EFB montate din fabrica sunt gandite pentru asta. Daca bateria relativ noua a murit brusc nu exista decat doua explicatii. Prima e ca a uitat un consumator care a descarcat complet acumulatorul, iar a doua e ca s-a desfacut contactul intre elementi. Se intampla uneori ca bateria sa se defecteze astfel, pur si simplu elementii in interior nu mai au o conexiune buna intre ei, chiar daca bateria e perfect incarcata masina nu mai porneste

                  Comment


                  • Originally posted by NFS Guru View Post
                    Te rog sa ne spui si noua ce au spus cei de la reprezentanta!
                    Persoana care a deschis fisa de incident e in CO. Ca atare n-am facut mare branza. In fisa de incident mai era trecut si faptul ca LEDul martor de la butonul ECO nu functioneaza. Initial mergea aleator cel de la Stop&Start, insa cel de la ECO mergea. Ulterior s-a stabilizatcel de la S&S, dar n-a mai mers deloc cel de la ECO. Incurcate sunt caile Dacia!
                    Mno, sa revin. Doar au accesat sistemul si i-am pus sa mai adauge la probleme si un cheder, pe care l-am identificat turtit pe o distanta de vreo 20 cm. In rest, nimic. Am cerut o copie a ordinului de reparatie s-o trimit si la idiotii aia de la VC. Ei pot accesa sistemul daca li se da VIN-ul, insa au preferat sa arunce motanul la Service. Cred ca la urmatoarul comportament de acest fel, le fac sesizare la Protectia Consumatorului.
                    Cat despre timpul de rezolvare a acestor probleme, tipii de la service au zis ca asteapta unii si de 3-4 luni sa vina piese... Asa ca...

                    PS: ma multumesc insa ca masina merge impecabil. Dupa incidentul pe care l-am avut acum o luna (am dat link in postarea anterioara) n-am mai avut absolut nicio problema.
                    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                    Comment


                    • La ce service, in ce localitate ati fost ? Se comporta cat de cat ok ?
                      Last edited by 77sky; 1 September 2021, 21:15.

                      Comment


                      • Originally posted by ursamajor View Post
                        LEDul martor de la butonul ECO nu functioneaz
                        HAAAA??? Butonul ECO are LED martor???

                        Comment


                        • Nu, nu are.

                          IMG_20210901_163713__01.jpg

                          Comment


                          • Am fost in service au încărcat bateria au controlat dacă încarcă alternatorul și au zis că este în regulă . Când le-am spus că nu este normal au început să bage strâmbe că am lăsat consumatori aprinși (fals pentru că atunci când oprești mașina și închizi ușa se sting toți consumatorii), că merg cu radioul mult că încarc telefonul,etc.Daca se mai întâmplă le spun să schimbe bateria .

                            Comment


                            • Funcția ECO este semnalizată ca activă pe ecranul LCD/TFT din Tabloul de Bord.
                              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                              Comment


                              • Originally posted by paul_damian View Post
                                Nu, nu are.
                                Va inselati amarnic. Toate au LED. Mie mi-a functionat initial LED-ul de la Eco, dar nu mergea cel de la S&S. Ulterior, a-nceput sa merga cel de la S&S, apoi n-a mai mers cel de la Eco. Insemna ca "asa face toate". Ar fi si culmea sa n-aiba LED acolo, cand celelalte au...
                                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google