mai bine unupatru de pe scirocco, hai ca o dam in basme si nu-i bine
1.2=1.4, asta e cel putin clar .
1.2 16v Vs. 1.4 8v
Collapse
X
-
acum, nu am nimic cu indragostitii de 1.4, dar trebuie sa evoluam! ne trebuie motoare mai mici si mai eficiente! cu randament crescut!
Leave a comment:
-
nu am zis nimic de capacitate
am zis ca nu asi alege 1.2 16V de la DACIA
si atata tot
Leave a comment:
-
da, dar e turbălău, insa user2000, nu e tot capacitate mica ? io zic sa o dai dreacu, mai bine 1.4 cu 75jde cai
Leave a comment:
-
lasa brazilienii
ford focus are 1.0 eco boost in 2 versiuni una de 100 cp si una de 125 cp
si consum de 4.5%
Leave a comment:
-
fac mai bine, taxe mai mici, consum de 3%
, cum ar zice unii : MESERIE
Leave a comment:
-
si brazilienii(Renault Logan) ce sa mai faca saracii cu 1.0 16V 77CP?
Leave a comment:
-
1.4 e limitat la 5900 lasa-ma ca stiu ce vorbesc
si de aia am zis ca tu ai un plus la consum ... si atat
eu tot 1.4 asi alege orice ai zice ... sau 1.6
dar in nici un caz 1.2
unde ajungi tu cu 1.2 ?
e mai inalta si poti sa faci off-road sau ce?
cat despre poluare .... bine zis... e E5
Leave a comment:
-
@user2000: si cat poluezi tu cu 1.4?
1.2-ul meu euro5 scoate 136g/km CO2!
si cat consumi tu la suta de km? mai ales in oras?
nu ajungi cu masina ta acolo unde ajung si eu cu 1.2-ul?
bineinteles ca nu merge nimeni in fiecare zi cu 6000 de ture! si apropo, e limitata pe la 6500!
Leave a comment:
-
E fix acelasi rahat, nu castigi nimic in plus cu 1.2 fata de 1.4.
Nu uita ca "francejii" au scos 1.4 din motive financiare, pentru a se alinia normei euro 5. Nu ca 1.2 ar fi o mare smecherie la consum. Ca mananca ceva mai putin, e normal, insa la un calcul pe bune, eu fac pariu ca te scoate la consum mai mare. Incepand la mersul in oras cu 3 persoane in masina, pana la mersul pe autostrada cu 130 la ora. Te seaca de benzina.
Leave a comment:
-
schimba de mai multe ori vitezele si pierde timp
stai calm
aici se vorbeste daca merita per total 1.2 sau 1.4 ... 1.2 are un mare plus la consum ... eu asi alege tot 1.4
... e parerea mea
Leave a comment:
-
mai user2000, tu esti cu picioarele pe pamant ?
1.2 iti da cu trompa in cap la cuplu pentru ca are cutia mai scurta fata de venerabilul unupatru.
Ai luat in calcul asta ?
Leave a comment:
-
Diferenta mare mare intre 1.4 si 1.6 sau 1.2.
La ce ajuta cilindreea mai mare user2000? Ca sa ai cuplu si putere mai mare, da?
Pai uite ca asta mic de 1.2 are aproximativ acelasi cuplu (montruos de mare ca si 1.4, si aici vb de cuplu la roata, nu la motor), si aceeasi putere.
Hmm....tehnologia asta.
@cristiboerica: ce procent din cei ce au logan fac liniute cu ea? Si cine isi cumpara masina de 75 de cai, liniutele sunt ultimele motive de pe lista.Last edited by Cezar; 3 May 2012, 09:12.
Leave a comment:
-
1.2 16v vs 1.4 este echivalent cu Logan alb vs Logan visiniu sau alta culoare daca peferati. Amandoua au 75 CP iar diferenta de cuplu este o virgula . Dupa parerea mea, la o eventuala liniuta intre cele 2 motorizari, diferenta va fi data de soferul care stie sa exploateze mai bine limitele superioare ale masinii .
Leave a comment:

Leave a comment: