Probleme Ambreiaj

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 827sam
    replied
    Ce auzi tu ca devine mai zgomotos nu este motorul ci arcurile discului de ambreiaj, e boala generala a kitului de ambreiaj valeo de fabrica, probabil si a celor aftermarket tot valeo.

Leave a comment:

• Spliff
    replied
    Salut.
    Am si eu o intrebare legata de ambreiaj. Cand eliberez ambreiajul motorul devine mai zgomotos, dar foarte putin sesizabil, treaba ce tine de aprox 1 an. Vitezele se schimba la fel, nu patineaza nu aluneca nu scapa, nu nimic, schimba fara probleme. Totusi, e cazul sa-mi fac griji? Masina in cauza este un logan 1.4 an 2007 cu aprox 47000 km.

Leave a comment:

• bogdan83
    replied
    nu cred ca ai treaba cu arcul de readucere al pedalei.verifica bucsa pe care sta arcul infasurat. sigur acolo e hiba. o seara buna!

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    cred ca e arcul ala de la peda cand se incalzeste

Leave a comment:

• bogdan83
    replied
    ai o problema la articulatia pedalei de ambreiaj,cablul nu are nimic. asa face si loganul tatalui meu, benzinar, 1.4 din 2007.el a schimbat si cablul odata cu kitul de ambreiaj, dar problema persista inca.

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    face numai cand ese incalzeste

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Sa nu fie cablul de ambreiaj vinovat de producerea acelui zgomot.

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    sal

chiar nu a avut nimeni problema asta??

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    @MIHAI C: Mai întreabă şi la alte reprezentanţe.

Leave a comment:

• manujupanu
    replied
    sal

Am si eu o problema la ambreiaj cand se incalzeste motorul scartie ceva cand apas pe el, mie mi se pare ca e ceva in cabina la peda ce ziceti?????

Leave a comment:

• MIHAI C
    replied
    am cerut un deviz pt schimbat ambreiaj cu piese de la ei (la reprezentanta),si e in jur de 1500 lei (ron).ambreiaj ~ 800 lei, manopera 650 lei, timp de lucru ~7 ore.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    De banii aia mai bine faci o plimbare pana la Bucuresti sa-ti monteze careva din club si mai ai bani si de-o pizza ...

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    1. kit valeo e pana in 300 de lei.
    2. eu am vazut ca se recomanda LUK care e aprox 380 lei.
    3. manopera e prea mare.

Leave a comment:

• roxanac
    replied
    Am uitat ce marca sunt celelalte doua. Manopera mi s-a spus ca e 500 lei. Dar kit-ul il cumpar eu din magazin.

Este Logan diesel 1.5 48kW.
    Last edited by roxanac; 28 August 2015, 09:47. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    ca kit-urile alea ce marca sunt? manopera cat mai costa? garantie se ofera? ce masina? ce motorizare exact?
    Last edited by sorin1983; 28 August 2015, 09:35.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google