Probleme Ambreiaj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce auzi tu ca devine mai zgomotos nu este motorul ci arcurile discului de ambreiaj, e boala generala a kitului de ambreiaj valeo de fabrica, probabil si a celor aftermarket tot valeo.
-
Salut.
Am si eu o intrebare legata de ambreiaj. Cand eliberez ambreiajul motorul devine mai zgomotos, dar foarte putin sesizabil, treaba ce tine de aprox 1 an. Vitezele se schimba la fel, nu patineaza nu aluneca nu scapa, nu nimic, schimba fara probleme. Totusi, e cazul sa-mi fac griji? Masina in cauza este un logan 1.4 an 2007 cu aprox 47000 km.
Leave a comment:
-
nu cred ca ai treaba cu arcul de readucere al pedalei.verifica bucsa pe care sta arcul infasurat. sigur acolo e hiba. o seara buna!
Leave a comment:
-
ai o problema la articulatia pedalei de ambreiaj,cablul nu are nimic. asa face si loganul tatalui meu, benzinar, 1.4 din 2007.el a schimbat si cablul odata cu kitul de ambreiaj, dar problema persista inca.
Leave a comment:
-
Sa nu fie cablul de ambreiaj vinovat de producerea acelui zgomot.
Leave a comment:
-
sal
Am si eu o problema la ambreiaj cand se incalzeste motorul scartie ceva cand apas pe el, mie mi se pare ca e ceva in cabina la peda ce ziceti?????
Leave a comment:
-
am cerut un deviz pt schimbat ambreiaj cu piese de la ei (la reprezentanta),si e in jur de 1500 lei (ron).ambreiaj ~ 800 lei, manopera 650 lei, timp de lucru ~7 ore.
Leave a comment:
-
De banii aia mai bine faci o plimbare pana la Bucuresti sa-ti monteze careva din club si mai ai bani si de-o pizza ...
Leave a comment:
-
1. kit valeo e pana in 300 de lei.
2. eu am vazut ca se recomanda LUK care e aprox 380 lei.
3. manopera e prea mare.
Leave a comment:
Leave a comment: