Antigelul din bol ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• popavlm
    replied
    uite aici un pret bun...

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Eu tot nu înţeleg de ce te complici cu tot felul de produse (antigel) compatibile sau nu, cu cel Tip D Glaceol indicat de Renault?

Cumpără aşa ceva şi ai terminat bâlciul!

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    Pana la urma mai bine o sa cumpar altceva. Daca nu ma inseala memoria eu am in masina:

Daca poate sa-mi zica cineva daca are culoarea albastra..atunci sigur ala e. Pe site-uri eu am gasit ca e verde...poate era inainte albastru. Eu albastru am in masina.

Am vazut intr-un hypermarket Glacelf si scria ca e pt. Renault type D(culoare portocalie), Havoline tip D (culoare galbena parca).

Pe sticla de Glacelf scria ca e produs pe 14.10.2013 (termen 5 ani)...nu e cam old?

//De pe autokarma a luat careva ceva de la ei? Mi se par cam mici preturile fata de alte magazine.
    Last edited by iCSvision; 12 November 2014, 17:08.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Daca nu scrie Tip D, eu as cumpara o alta sticla de antigel , decat sa contaminez antigelul masinii cu ceva de origine neclara.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied

Nu amesteca antigel cu silicati cu antigel cu aditivi organici (cum e type D). Nu folosi antigel cu silicati in motoare Renault.

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    @mr.K, nu este specificat nicaieri pe sticla Tip D.

In schimb scrie ca este "Antigel prediluat de tip hibrid pe baza de etilen-glicol. Contine aditivi si silicati organici. Nu contine nitriti, amine si fosfati."
    Attached Files

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Mi se pare funny pentru ca e doar o chestiune de marketing ! vei putea sa testezi acel lichid sa vezi ca rezista pana la - 75 de grade ??
    In realitate in forma nediluata poate nu ingheata pana la - 45 de grade C.

Leave a comment:

• GMR
    replied
    Am vazut si lichid de parbriz cu mentiunea -75 gr(in forma nediluata sau mai putin diluata).Nu vad ce e asa funny....

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    E vorba de acest tip de antigel .

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Eu pe net n-am gasit nimic despre antigelul ala, asa e de cunoscut.
    Daca scrie undeva Type D, poti sa completezi linistit.

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    M-am oprit cand am avut timp la Unix (ca asta era in cale). Asta mi-a fost recomandat. Vreau doar sa completez (se aproprie lichidul vertiginos de minim).

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    La Glaceol daca il combini 50-50% cu apa distilata, ai punct de gel -36 de grade, la asta nemtesc vad ca trebuie sa pui 2/3 antigel pentru punct de gel -35.

Ziceti-mi si mie va rog daca antigelul din poze e bun pt. logan. L-am luat de la un magazin de piese auto...dar vanzatorul nu mi s-a parut extrem de hotarat la inceput. In vas am lichid de culoare albastru inchis..ca si asta. Vreau doar sa completez...nu sa-l inlocuiesc
    .

Altu' n-ai gasit? Exista nspe tipuri de antigel cu origine si tip clar, de la Elf, de la Total, de la Febi, si tu cumperi un no name...
    Culoarea nu indica nimic, al meu e verde, ala de la Total e roz, dar sunt compatibile.
    Last edited by mr.K; 11 November 2014, 18:12.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Vad ca prin S.U.A. si U.K. mecanicii incep sa foloseasca un antigel mai special denumit "Waterless-coolant" care practic nu contine apa si este net superior atat la punctul de inghet(-60 grade C) cat si la cel de fierbere(180 grade C) fata de antigelul standard" etilenglicol " acum nu stiu daca poate fi pus si in motoare de Renault/Logan ? oare se gasesc firme pe la noi care sa aduca asa ceva in tara ?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Tot ethylene glycol are si Glaceol-ul. O fi si asta bun. Nu vad ce tip e, Glaceol e tip D.
    Last edited by mr.K; 11 November 2014, 18:03.

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    Reclama nemteasca...

Lasand asta la o parte..astept o parere.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google