Revizii Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by McDan View Post
    @gabrieln1960 ideea e ca am garantie 3+1 ani , iar revizia va fi efectuata la sfarsit de garantie (adica ca si garantie nu cred ca mai conteaza decat garantia comerciala pt piesele respective: curele, role etc), si din cea am mai citit pe aici, in cel mai rau caz sa zic asa se poate rupe cureaua sau sa troncane rola, cu consecintele de rigoare, asa ca ma gandesc ca doar la 32 k in bord , doar la o inspectie vizuala daca e sa o faca la curea si e ok, o mai las, la rola inca nu am zgomot.... nu stiu ce varianta finala o sa am...o sa vad ce si cum
    Daca este ultima revizie pe care o platesti fara a avea vreo oferta as zice sa nu o mai faci la reprezentanta. Uleiul si filtrele le cumperi de la un magazin de incredere si poti sa le schimbi chiar si in regie proprie. La 0,9 TCe uleiul se schimba la fel de usor ca la batrana 1300. Cat despre restul, ramane la alegerea ta. Singura observatie ar fi la aerul conditionat. Daca ai nevoie de completare obligatoriu trebuie sa te asiguri ca service-ul respectiv nu foloseste "freon" contrafacut.

    Comment


    • Originally posted by alex1ioan View Post
      gabrieln1960 Salutare, vrei, te rog, să fii mai explicit privind garanția suplimentară de 2 ani, legat de refuzul la anumite defecte.... Nu de alta , dar am dacia extenso .
      Afirmatia mea a fost facuta in contextul intrebarii colegului McDan. Daca la revizie nu vrei sa efectuezi vreuna din operatiile trecute in Fisa de intretinere iar mai apoi apare un defect care ar putea fi pus pe seama refuzului tau, sunt convins ca vor incerca sa arunce vina pe client. Am spus-o de mai multe ori, am luat cei 5 ani doar pentru robotizata. Altfel, cei trei ani standard consider ca sunt mai mult decat suficienti. Faci primele doua revizii la ei si daca in ultimul an nu ai probleme, pa si pusi!

      Comment


      • Merci de lamurire, am crezut ca e vreo chichita in contractul de extenso , de care sa profite.
        Last edited by alex1ioan; 4 March 2020, 15:35.

        Comment


        • Salut cum vi se pare prețul cerut de reprezentanta pentru prima revizie (600) RON. Și prețul pieselor de origine costa 236 de ron, comandate la pieseautoarges.ro.Eu cred ca e o mare nesimțire din partea lor..

          Comment


          • Pai, e ceva tipic..cam asa e pe la majoritatea reprezentantelor (a se vedea mai sus ca sunt execeptii, cum ar fi revizia de la Sf Gheorghe).

            Comment


            • 600 lei la prima revizie? E foarte mult,eu la toate cele 3 revizii făcute până acum am platit 386 lei/ revizie.

              Comment


              • In ce oras? Cu filtre/ulei de la tine sau de la reprezentanta?

                Comment


                • În Sibiu cu piesele lor 650 în Mediaș cu piesele lor 600..Ce-i din Mediaș au zis ca fac și cu piesele clientului. Săptămâna viitoare ma programez la ei cu piesele mele,cu toate ca este mai aproape în Sibiu dar la Mediaș mi s-au părut mai serioși..

                  Comment


                  • Mersi jan_xxl, dar eu il intrebasem pe danLaza!

                    Comment


                    • DannyMC in reprezentanța din orașul Caransebeș,cu toate materialele lor ,de la mine banii+o sticla de 2l de suc.

                      Comment


                      • Multumesc! E foarte bun pretul, dar e cam departe de mine Caransebes!

                        Comment


                        • Salutare Loganisti! La cati km sau ani se face distributia unui Logan din 2016 1.5 dci? Am citit pe site-ul Dacia ca ar trebui la 80k sau 5 ani, dar am intrebat in reprezentanta si ei mi-au spus ca ar trebui la 4 ani sau 80k...

                          Comment


                          • Patru ani.

                            Comment


                            • Salut cum vi se pare prețul cerut de reprezentanta pentru prima revizie aproximativ 600,decât revizia plus ulei Castrol 5w30 și filtru ulei.
                              ​Au zis că filtrul de aer nu se schimba la fel și cel de polen.

                              Comment


                              • Acum 1 an (18 mai), pe mine m-a costat 148 lei manopera, 210 lei uleiul LM 5W40 si 132 lei filruul de aer, de ulei si de habitaclu

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google