Originally posted by McDan
View Post
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Daca este ultima revizie pe care o platesti fara a avea vreo oferta as zice sa nu o mai faci la reprezentanta. Uleiul si filtrele le cumperi de la un magazin de incredere si poti sa le schimbi chiar si in regie proprie. La 0,9 TCe uleiul se schimba la fel de usor ca la batrana 1300. Cat despre restul, ramane la alegerea ta. Singura observatie ar fi la aerul conditionat. Daca ai nevoie de completare obligatoriu trebuie sa te asiguri ca service-ul respectiv nu foloseste "freon" contrafacut.
-
Afirmatia mea a fost facuta in contextul intrebarii colegului McDan. Daca la revizie nu vrei sa efectuezi vreuna din operatiile trecute in Fisa de intretinere iar mai apoi apare un defect care ar putea fi pus pe seama refuzului tau, sunt convins ca vor incerca sa arunce vina pe client. Am spus-o de mai multe ori, am luat cei 5 ani doar pentru robotizata. Altfel, cei trei ani standard consider ca sunt mai mult decat suficienti. Faci primele doua revizii la ei si daca in ultimul an nu ai probleme, pa si pusi!Originally posted by alex1ioan View Postgabrieln1960 Salutare, vrei, te rog, să fii mai explicit privind garanția suplimentară de 2 ani, legat de refuzul la anumite defecte.... Nu de alta , dar am dacia extenso .
- Likes 2
Comment

Comment