Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare tuturor,ieri pe 26 septembrie a ieșit din fabrică,pe 27 a fost pusă pe transport,iar pe 28-29 o ridic din reprezentanța din Brăila. Aștept cu nerăbdare. Vă doresc la toți să ajungă mașinile cât mai repede. O zi bună!
- Likes 2
-
Facelift? Te rog nu confunda o sigla noua, culori noi si nume schimbate cu un facelift. Un facelift inseamna cu totul altceva.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Pe online au intrat la comenzi variantele de facelift Expresion și Extreme cu disponibilitate decembrie. Destul de ciudat atât timp cât au disponibilitate de livrare pe variantele actuale tot pe decembrie. Probabil vor oferi discounturi la variantele noi o perioada.
Leave a comment:
-
Cam 5.2-5.5% la mers la drum lung, singur in masina, 110 pe DN si 130 pe autostrada.
Leave a comment:
-
Nu știu cum sta rabla la momentul de fata cu întârzierile la livrări dar eu va spun că am refuzat rabla deși dealerul era dispus să-mi vândă 2 tichete cu 4000 lei
I-am zis nu din start și am achitat mașina fără nici o reducere și am luat-o după 7 luni de așteptare
10 luni de așteptare e mult pentru o mașină low cost și o fabrică lângă tine
Leave a comment:
-
Inca un Logan este disponibil acum pe comenzi online.
Comfort cu doua optionale, culoare negru
Livrare imediata!
Leave a comment:
-
Si cel mai important lucru: scrii acolo indignat "si evident configurata conform cerintelor tale!". Sa ne lamurim: dacia a dat oferta de optiuni si versiuni pe care EI le produc, ei mi-au oferit eu am ales si sunt platite de mine. Daca era cum zici tu "evident conform cerintelor tale!" si eu ceream ghiveci cu ficus si flori pe bord si balcon pe luneta din spate, dacia ar fi zis ca nu se poate....deci nu e conform cerintelor mele ci conform ofertei pe care si au asumat ca pot EI sa produca. Intre timp au inceput sa taie din ele.fara sa anunte clientii, sau ii anunta cu ultimatum in cazul wifi. Asta denota caracterul cooperativei.Originally posted by abc View PostDe ce nu renunti, daca chiar nu-ti convine?
Alege alta masina, mai buna, mai ieftina, cu livrare intr-o luna, maxim doua si evident configurata conform cerintelor tale!
Lasa-i pe altii sa astepte!
Fii istet!Last edited by milosevic; 19 September 2022, 00:50.
- Likes 1
Leave a comment:
-
P.S. Nu stiu de unde ai dedus ca nu ii las pe alti sa astepte....ii las...si da...sunt istet.Originally posted by abc View PostDe ce nu renunti, daca chiar nu-ti convine?
Alege alta masina, mai buna, mai ieftina, cu livrare intr-o luna, maxim doua si evident configurata conform cerintelor tale!
Fii istet!Last edited by milosevic; 18 September 2022, 23:40.
Leave a comment:
-
Cinste Renault...am un Captur 2018 (din poza) livrat prompt din Valladolid exact cand si cum s-a stabilit, cu dotarile pe care le-am ales, fara minciuni, bisnitzareli, furtisaguri si gainarii. Am fost istet atunci. Acum e prea tarziu...tichetul rabla e la cooperativa.Originally posted by abc View PostDe ce nu renunti, daca chiar nu-ti convine?
Fii istet!Last edited by milosevic; 18 September 2022, 23:28.
Leave a comment:
-
Pai mai sunt doua luni parcă și ăștia de la AFM o sa ceară banii înapoi. Daca am înțeles eu bine ,că termenul de 240 zile a trecut demult(rabla 2021).
Leave a comment:

cred ca ai dreptate...e vorba de fapt de variantele...cosmetizate.
Leave a comment: